SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Parkta Oynayan Çocuğu Vurdular

0
Güncellendi - 2018-11-13 05:22:05
Parkta Oynayan Çocuğu Vurdular
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da havalı silahla kuş avladığı iddia edilen bir kişi, oyun parkında oynamakta olan 9 yaşındaki bir çocuğun yaralanmasına yolaçtı.

Olay  İlyas Mahallesi Emirgan Caddesi üzerinde bulunan bir metruk binanın bahçesinde meydana geldi. Metruk evin yan kısmında bulunan bir sitenin çocuk parkında ikiz kardeşi Ö.F.Ş ile oyun oynayan A.Ş.'nin (9) omuzuna saçma isabet etti. Sırtında bir sıcaklık hisseden 4'üncü sınıf öğrencisi A.Ş., eve giderek durumu annesine anlattı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı çocuk Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Polis ekipleri  olayla ilgili inceleme başlattı. Bölgede bulunan vatandaşların çevrede bazı kişilerin kuş avlamaya çalıştığı, konunun bundan dolayı gerçekleşmiş olabileceği yönünde verdiği bilgi üzerine ekipler çevrede araştırma yaptı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çevrede havalı tüfekle kuş avlayan bir kişiyi tespit etti. Yaşı küçük olduğu belirlenen şüpheli, işlemleri için Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyasever (5 yıl önce)
    emniyetde denetim sıfır gerekli kontroller yapılmıyor sadece radar atmakla olmaz bu işler
    0
    0
    Yanıtla