SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Parmak İzi Tanıyan Klavye Üretildi!

0
Güncellendi - 2017-06-17 01:26:58
Parmak İzi Tanıyan Klavye Üretildi!
A- A+ PAYLAŞ

Dünyanın bir numaralı yazılım şirketlerinden biri olan Microsoft, parmak izini atnıyan Modern Keyboard klavyesini üretti. Windows 10 işletim sistemine ve cihazınızda kullandığınız web sitelerine tek bir tuş yardımıyla ulaşabilirsiniz.

Microsoft imzası taşıyan Modern Keyboard adlı klavye parmak izi okuyucu özelliği ile duyuruldu. Dayanıklı ve sahip olduğu ince yapısıyla oldukça şık bir tasarıma sahip. Dilerseniz yeni klavyeyi biraz daha yakından inceleyelim.

Dahili parmak izi okuyucusu bulunan klavye kablosuz bağlantı haricinde cihaza kablolu bağlantının da kullanılma imkanı bulunuyor. Klavye üzerinde yer alan parmak izi okuyucusu klavyenin Windows tuşunun yerine konulmuş durumda.

Klavyeye uzaktan baktığınız zaman ayrı bir parmak izi okuyucusu görmeniz biraz zor çünkü bu donanım özelliği Windows tuşunun altında yer alıyor. Klavyenin Windows işletim sistemi haricinde macOS ve Android işetim sistemlerinin son sürümleriyle de uyumlu olduğu biliniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız