SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeşilyurt Belediyesinde Bir Skandal Daha Var"

0
Güncellendi - 2021-08-05 19:28:53
A- A+ PAYLAŞ

"YEŞİLYURT BELEDİYESİ PASAPORTUMUZUN İTİBARINI YERLE BİR ETTİ".. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesini ziyaret etti. Ağbaba, siyaset üstü bir sorun haline gelen göçmen sorunu için “Bir yandan mülteci gelirken, diğer yandan bizim insanlarımız mülteci oluyor” dedi.

Ziyaretinde göçmen sorunundan orman yangınlarına kadar birçok konuda açıklama yapan Ağbaba, muhtarların maaş almalarının en büyük sebeplerinden birisinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu ifade ederek, muhtarların yanına yardımcı personel verilmesi için parti olarak gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin muhtarlarla ilgili projelerinin olduğunu anlatan Ağbaba, her muhtarlığın ayrı bir bütçesinin olacağını ve sosyal yardımların muhtarlar eliyle dağıtılacağını, Türkiye Muhtarlar Birliğini kuracaklarını kaydetti.

"Türkiye’nin geleceğiyle oynanıyor"

Milletvekili Ağbaba, 2011’den beri mülteci, göçmen meselesinin Türkiye’nin ayarlarını ve kimyasını bozduğunu ifade ederek, “Biz mülteciye karşı değiliz. Mülteci doğuran politikalara karşıyız. Suriye krizi sadece bizim değil, dünyanın meselesidir. Suriye’deki mültecilerin sorumluluğunu Türkiye aldı. Mülteci, Avrupa’ya gitmek için buraya geliyor. ‘Suriyeliler giderse ekonomi çöker’ diyor. İnsan bu laflardan utanıyor. Şimdi Afganistanlılar Türkiye’ye gelmeye başladı; çünkü Erdoğan Biden ile pazarlık ve anlaşma yaptı. Yapmayın bunu vatana, millete yazık. Göçmenleri Avrupa, Amerika alsın. Her gün 1500 kişi Van’dan ülkeye giriyor. Her gün geliyorlar, kim bunlar? Bu siyaset üstü bir mesele, Türkiye’nin geleceğiyle oynanıyor” diye konuştu.

"Yeşilyurt Belediyesi pasaportumuzun itibarını yerle bir etti"

“Bir yandan mülteci gelirken, bizim insanlarımız mülteci oluyor” diyen Ağbaba, “Bir taraftan mülteci geliyor diğer taraftan insanlarımız mülteci oluyor. Bu nasıl oluyor? Bizim belediyelerimiz aracılığıyla oluyor. Sağ olsun Yeşilyurt Belediyesi aracılığıyla oluyor. Türkiye’de onların sayesinde yeni bir insan kaçırma yöntemi bulundu. Hiç tanımadıkları insanlara para karşılığında hizmet pasaportu veriyorlar. Yeşilyurt Belediyesinde bu şekilde bir skandal daha var. Hala ortaya çıkmış değil. 52 kişilik bir grup daha var. Onu hala söylemediler ama o da ortaya çıkacak. Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nin yapmış olduğu bu şey Türkiye’nin pasaportunu dünyada yerle bir etti. Bir pasaport o ülkenin onurudur. Bu pasaport Türkiye’nin itibarını yok etti. Bunu sadece CHP milletvekilleri söylüyor. Bunu herkesin söylemesi lazım. Bu memleketin sahibi sadece biz değiliz. Bu itibarsızlık hepimiz etkiliyor” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Malatyalibiri (2 yıl önce)
    Şuan Yeşilyurt belediyesi akp değilde başka partide olsa çoktan ya kayyum atanirdi yada görev değişikliği olurdu az adalet az çok birşey istemiyoruz diyolar veli agbaba bişe bulamamış gündemde yine bu meseleyi açıyor sanki vele Ağbaba haksizda iftira atıyormuş gibi söylüyorlar abi sevip sevmemek önemli değil adam doğru söylüyor yaoacak birşey yok adalete davet ediyorum hata varsa üstü ortulmemeli nokta
    0
    0
    Yanıtla
  • Naim (2 yıl önce)
    Almanya işinde neden sadece B.K görevden alındı.Onunla birlikte Almanyaya giden meclis üyesi N.A.Belediye sirketine müdür olarak ise başlamış.Bu ne perhiz,ne lahana turşusu.
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (2 yıl önce)
    Muhtarlar ne yapıyorda yardımcı personel yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Bunlar Mehmet Çınar Başkanı yıpratma politikası,gidin adamın yaptığı millet kıraathanelerinde çay için keyfiniz yerine gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • siz böyle diye diye zengin ettiniz adamı. belediye çalışanı olsan anlardın tabi çıkarın yoksa anlardın
    0
    0
    Yanıtla
  • Millet krathanesi bombos dolu olsa ne yazar tabi. Ayrica odeniyor kirasi bizim cepten bir turkiyedeki o krathaneleri dusunun yıllık maliyeti nekadardir israfi Allah sevmez Allah gazabını gösteriyor yavaş yavaş
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çınar'ı yıpratmaksa eğer pandemi dönemi başlangıcında 6 genç mühendisi neden işten çıkarmış bir araştırsana gedikteki villaların müteahhidini kurtarmak için 6 malatyalı genci kış günü işten çıkaran mehmet Çınar neyini yıpratacan ahmet yağcılık yapmayın yurt dışına görderilenlerinde hesabı sorulmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen deve sidigini fazla kaçırmış olmalısın tosuncuk ne yıpranması yapanın yanına kâr kalıyor ülke vıcık vıcık tuz KOKTU sen hâlâ pudra şekeri çekme derdindesin yürü şimdi
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (2 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Fark etmeden müthiş bir ironi yapmış umarım bu ironinin farkındasındadır
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayırdır babasının hayrı icin cebindenmi harcayarak yaptı kıraathaneyi.vatandaşın vergileriyle yapılan isler lütuf değildir gorevdir,bu zihniyetle sizler sayesinde yalan mesru oldu,millet olarak hakediyoruz malesef
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Gündeme gelebilecek konu bulamayınca başa sardı Veli Ağbaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Skandal olsa ne olur ,olmasa ne olur duymadık,görmedik,bilmiyoruz vay güzel memleketim vay.
    0
    0
    Yanıtla