SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pereira İle Bir Görüşme Daha Yapılacak

0
Güncellendi - 2018-07-24 17:54:24
Pereira İle Bir Görüşme Daha Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi bittikten sonra anlaşma sağlanamayan Fransız sağ kanat oyuncusu Michael Pereira'nın yönetimle bir görüşme daha yapacağı öğrenildi.

2016-2017 sezonunda Yeni Malatyaspor’a transfer olan Michael Pereira ile bir araya gelen yönetim anlaşma sağlayamamıştı. Fransız sağ kanat oyuncusu ile bir araya gelen yönetimin, tecrübeli futbolcunun ücretinde iyileştirmeye gittiği ancak sözleşme süresi konusunda anlaşma sağlayamaması sonrası devreye başka ekipler girdi.

Süper Lig ekibi Antalyaspor'un da kadrosuna katmak istediği Michael Pereira'nın Yeni Malatyaspor yönetimiyle bir kez da görüşeceği öğrenildi. Yapılacak görüşme sonrası büyük ihtimalle Fransız oyuncuyla sözleşme imzalanması bekleniyor.

31 yaşındaki Pereira, geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor formasıyla 25 karşılaşmada bin 637 dakika görev aldı. Fransız oyuncu 4 gol atıp, 1’de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • BABA (5 yıl önce)
    Erol hoca , Pereira yı nedense istemiyor. Başkan arada kaldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Bu gün hazırlık maçı yapılacak kadro bu kadar, gerisi sakat. Abdulsamed (Ertaç)-Chabake, Mina, Sadık, Buğra (Seth)- Azubuike, Murat Yıldırım, Murat Akça- Mustafa, Boutaib, Daniel Hüseyin ve İsmail yedek.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Burada sıkıntı Erol Bulut dan kaynaklanıyor, İngiltere 2. ligden kasetlerini seyrettiği bir oyuncuyu istiyor. Başkanın gönlü Pereradan yana ama ...........
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Oynadigi maclarda siritmadi , yedek kaldi surat asmadi Oyuna girdiginde profösyenelce mücadelesini yapti ve her seyden önce 2 senedir Malatyada uyun sorunu olmaz Azubuike ile iyi anlasiyorlar sag tarafda Dengeleri bozmayacak bir rakam istiyorsa 1+1 yillik anlasilmasi yararli olacaktir
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Bildiğin ayranı bilmediğin yoğurda değişme. Çok mu iyi? Hayır. Ama bildiğin adam. Kesinlikle faydası oldu bundan sonrada olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat dayı (5 yıl önce)
    hiç faydası olmayan saido, barazit, dia gibi futbolculara bol keseden milyon euroları verdiniz...kendisi iki sene bu futbolcuların aldığı paranın yanında çok düşük bir paraya oynadı. e canım sizde biraz kesenin ağzını açıp bu çocuğa verin parayı. bildiğimiz futbolcu, atom karınca gibi , ayağına top geldiğinde seyirciyi heyecanlandırıyor. rakip defansın sol tarafını bayağı zorluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Bize lazım.Anlaşma yolları aransın.Sürpriz bir oyuncu,en kötü anlarda bir kahraman gibi kurtarıcı olabiliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (5 yıl önce)
    Kesinlikle kalmalıııı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (5 yıl önce)
    Kesinlikle anlaşılmalı bu takım için olmazsa olmazı kimse değil ancak bu kalite de bir isim kesinlikle kadromuzda olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (5 yıl önce)
    İyi adam elden kaçırılmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (5 yıl önce)
    Allahına gurban Michel,Allahına gurban başkan.
    0
    0
    Yanıtla