SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pereira İle Anlaşma Sağlandı

0
Güncellendi - 2018-07-28 00:59:09
Pereira İle Anlaşma Sağlandı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyasapor'un Fransız sağ kanat oyuncusu Michael Pereira yeniden takımla anlaştı. Tecrübeli futbolcu, kısa süren ayrılığın ardından sarı kırmızılı takımla yeniden anlaştı.

Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi bittikten sonra anlaşma sağlanamayan Fransız sağ kanat oyuncusu Michael Pereira, yönetimle bir görüşme daha yaptı. Olumlu geçen görüşmenin ardından Fransız sağ kanat oyuncusu, yeniden yuvasına döndü.

2016-2017 sezonunda Yeni Malatyaspor’a transfer olan Michael Pereira ile bir araya gelen yönetim anlaşma sağlayamamıştı. Fransız sağ kanat oyuncusu ile bir araya gelen yönetimin, tecrübeli futbolcunun ücretinde iyileştirmeye gittiği ancak sözleşme süresi konusunda anlaşma sağlayamaması sonrası devreye başka ekipler girdi. Süper Lig ekibi Antalyaspor'un da kadrosuna katmak istediği Michael Pereira'nın Yeni Malatyaspor yönetimiyle yeniden masaya oturdu.

Pereira ile her konuda anlaşan yönetim, Fransız oyuncuyla resmi sözleşme imzalayacak.

31 yaşındaki Pereira, geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor formasıyla 25 karşılaşmada bin 637 dakika görev aldı. Fransız oyuncu 4 gol atıp, 1’de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Yakup (5 yıl önce)
    Güzel
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    1 tane asist mi? Malatya bu sene kesin düşecek
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    BENCE ELAZIĞLI OLDUĞUNU BU KADAR BELLİ EDİP RAHMET OKUTMASAN İYİ OLUR!
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok komiksin.Futbolcuyu tanımadığın belli.Git takımınla ilgilen.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bu yıl jevlic le beraber tek isabetli transferimiz oldu.İhtiyaç duyulan mevkilere henüz transferler yapılmadığı için daha sezon başlamadan taraftarlarda endişelenmeye başladı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar (5 yıl önce)
    Olumlu
    0
    0
    Yanıtla