SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Performanslarıyla Yüz Güldürdüler

0
Güncellendi - 2018-09-27 04:29:01
Performanslarıyla Yüz Güldürdüler
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un bu sezon kadrosuna kattığı Alekcis ile Guilherme, performanslarıyla göz doldururken, takımın 10 puan toplamasında da büyük rol oynadılar.

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, sezon başında Danijel Aleksic'i 2 yıllığına, Guilherme Costa Marques'i ise satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. 

ALEKSİC TAKIMIN EN GOLCÜSÜ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Sırp on numarası Danijel Aleksic, 6 haftalık bölümde attığı 3 golle takımın en golcüsü olurken, sarı kırmızılıların puan yükünü sırtladı.

Lig'de 6 haftalık bölümde 490 dakika sahada kalan Aleksic, 3 gol ve 1 asistle takımına büyük katkı sağladı. Evkur Yeni Malatyaspor, Aleksic'in gol attığı 3 karşılaşmadan 9 puan çıkarttı.

Ligin ilk haftasında Göztepe ile deplasmanda oynanan karşılaşmada gol kaydeden ve Süper Lig'e golle 'merhaba' diyen Aleksic, ikinci hafta Malatya'da oynanan karşılaşmada Fenerbahçe ağlarını havalandırmış ve takımına 3 puanı getirmişti. Ligin 6.haftasında Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Çaykur Rizespor ağlarına tek golü bırakan Sırp oyuncu, bir kez daha takımına önemli bir 3 puan kazandırmış oldu.

BREZİLYALI KISA SÜREDE UYUM SAĞLADI

SC Braga, Gil Vicente FC, SC Braga B ve Legia Warszawa gibi takımların formalarını giyen Guilherme, kısa sürede takıma iyi bir uyum sağladı.

4 milyon Euro piyasa değeriyle Evkur Yeni Malatyaspor'un en değerli oyuncusu konumunda bulunan Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu, bazı maçlarda sağ kanatta da görev yaptı.

Evkur Yeni Malatyaspor'un ligin 6.haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada golü atan Danijel Aleksic'e asisti yapan Guilherme, kariyerinde sol bek, sol kanat, ön libero ve santrafor mevkilerinde görev aldı.

Sarı kırmızılı takım için joker niteliğinde olan Brezilyalı futbolcu, 6 maçta 531 dakika görev aldı. Beşiktaş ağlarına ilk golünü atan Brezilyalı oyuncu, 3 asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan maçta Guilherme (soldaki) asisti yaptı ve Aleksic topu böyle ağlara gönderdi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Keşke Gılberto nun yerine Adem ve Bautaib gitseydiler.Hele de Mıtchel Donald onlardan daha büyük bir facia zaten.Takım 4 oyuncunun sırtında gidiyor.Bu böyle devam edemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyinkiyat (5 yıl önce)
    2side çok kaliteli ama adem ve Boutaib rezil acil kendilerini toplamaları lazım... Gilberto harikaydı adama şans tanımadılar Boutaibe verilen şansın 10'da 1 i verilmedi..... Buda Erol hocanın ayıbı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Gilberto, Aleksic, Guilherme….of ki ne offf. Kaçan fırsata bak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (5 yıl önce)
    Bu iki adam olmasa şu an 1 puanimiz bile yoktu transferinde emegi olan herkese teşekkür ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (5 yıl önce)
    Gilberto 13 haftada 8 gol Brezilya seri A Bahia takımında
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)44 isimli kullanıcı yorumuna
    Sen de mi gilbertoyu unutamayanlardan hemşerim. Adam hep geç girdi doğru düzgün fırsat verilmedi oyuna girer girmez hareket geliyordu oyuna. Guilherme aleksic gilberto önlerde ne takım olurdu be
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle Erol Bulut yedi adamı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)44 isimli kullanıcı yorumuna
    Gilberto Yeni Malatyaspor'da değerlendirilemedi. Adam devre arasında Brezilya'dan Malatya'ya gelmiş, kumaşı çok sağlam; biraz şans verilmeliydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (5 yıl önce)
    Şimdi gelde Cilberto yu arama!
    0
    0
    Yanıtla
  • He gardaş he. Onu hiç deme
    0
    0
    Yanıtla