SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Peygamberimiz ve Aile Hayatı'

0
Güncellendi - 2019-11-16 01:47:27
'Peygamberimiz ve Aile Hayatı'
A- A+ PAYLAŞ

Pütürge, Doğanyol ve Doğanşehir ilçelerinde Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında bu yıl “Peygamberimiz ve Aile Hayatı” isimli program düzenlendi.

Pütürge'de

Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında bu yıl “Peygamberimiz ve Aile Hayatı” temalı program İstiklal Marşının okunması, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Sinevizyon gösterisi ile başladı.

Açılış konuşmaları sonrasında, Naat Okuma , “Peygamberimiz ve Aile Hayatı” konulu konferans, Tasavvuf Musikisi ve Semazen Gösterisi yapıldı.

İl Müftüsü Veysel Işıldar, “Peygamberimiz ve Aile Hayatı” temalı konferans verdi.

Programa, İlçe Kaymakamı Recep Aydın, İl Müftüsü Veysel Işıldar, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Daha sonra İlçe Müftülüğünce katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Doğanyol’da

Bu arada, Mevlidi Nebi Haftası nedeniyle Doğanyol ilçesinde de bir program düzenlendi. Belediyesi salonunda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinliklere, ilçe Kaymakamı Yunus Emre Vural ve il Müftüsü Veysel Işıldar da katıldı.

Programda Kaymakam Yunus Emre Vural, düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini verdi.

Doğanşehir'de

2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası vesilesiyle Doğanşehir İlçe Müftülüğünün Organize ettiği programda Hz. Peygamber ve Aile konusu işlendi.

İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Alpagut , Yeşilyurt Müftüsü Selami Sayın, Battalgazi Müftüsü Hüseyin Özdemir, daire amirleri, okul idarecileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programda, Yeşilyurt Müftüsü Selami Sayın ve Battalgazi Müftüsü Hüseyin Özdemir de, Hz.Peygamber ve Aile konusunda konuşma yaptılar.

4-6 yaş anaokulu öğrencileri tarafından ilahilerin okunduğu programda, Hz. Peygamberin hayatından örnekler verilerek toplum içerisinde ailenin önemine vurgu yapıldı.

Yapılan program, liseler arası şiir ve ortaokullar arası kompozisyon yazma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesi ile sona erdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız