SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Peynir Bidonunda ve Çekicide Yüklü Araçta 38 Kilo Esrar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Narkotik ve İstihbarat şubelerine bağlı ekipler tarafından yapılan iki ayrı operasyonda toplmam 38 kilo 150 gram kubar esrar ele geçirildi, iki kişi gözaltına alındı.

PEYNİR BİDONUNDA..

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, doğu illerinden batı illerine sefer yapan bir yolcu otobüsünü durdurarak arama yaptı. Yolcu eşyaları arasındaki peynir bidonlarının içerisinde toplam 15 kilo 650 gram kubar esrar bulundu. Esrarın sahibi olduğu belirlenen İ.Ö. adlı şahıs gözaltına alındı.

ÇEKİCİDEKİ ARAÇTA 22,5 KİLO ESRAR..

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün ortak çalışmasında, doğu illerinden batıya uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisinin edinilmesi üzerine, çekici üzerinde yüklü olan aracın içerisine izlenmiş 22 kilo 500 gram esrar bulundu. Uyuşturucu ile ilgili bir şahsın gözaltına alındığı bildirildi.

Ele geçirilen uyuşturuculara el konuldu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Sadik (3 yıl önce)
    Ellerinize sağlık Malatya emniyet amirlerimizi ve ekibine çok teşekürler görevlerinde başarılar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    FETÖ bir uyuşturucu iki... af yok !!!
    0
    0
    Yanıtla