SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PFDK'dan HYMS'ye Bir Para Cezası Daha

0
Güncellendi - 2021-05-07 01:14:31
PFDK'dan HYMS'ye Bir Para Cezası Daha
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 3 Mayıs Pazartesi günü Malatya'da oynanan Kayserispor maçındaki ihlaller nedeniyle Helenex Yeni Malatyaspor Kulübü'ne para cezası verirken, maçta kırmızı kart gören iki kulübün iki personelini de cezalandırdı.

PFDK'nın kararları şöyle:

"HELENEX YENİ MALATYASPOR Kulübünün, 03.05.2021 tarihinde oynanan HELENEX YENİ MALATYASPOR-HES KABLO KAYSERİSPOR Süper Lig müsabakasında, protokol tribününe talimatta belirlenen sayıdan fazla kişinin alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 48.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada HELENEX YENİ MALATYASPOR Kulübünün, tribünlere usulsüz seyirci alınmasından dolayı 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada HELENEX YENİ MALATYASPOR Kulübünün, mensuplarının Stadyum Yerleşim Planına aykırı şekilde hareket etmelerinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 24.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada HELENEX YENİ MALATYASPOR Kulübünün, protokol tribününde ve yedek kulübesi arkasındaki tribünlerde yer alan mensuplarının sosyal mesafe kuralına uymamaları ve oturma düzenine aykırı hareket etmelerinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 24.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada HELENEX YENİ MALATYASPOR Kulübü malzemecisi YUSUF YILMAZ'ın, rakip takım mensubuna yönelik saldırısı nedeniyle FDT'nin 44/1-c ile 35/4. maddesi uyarınca ve FDT'nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 4.350.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

HES KABLO KAYSERİSPOR Kulübü fizyoterapisti EREN YILDIRIM'ın, 03.05.2021 tarihinde oynanan HELENEX YENİ MALATYASPOR-HES KABLO KAYSERİSPOR Süper Lig müsabakasında, rakip takım mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,."

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Mehmet yördem (2 yıl önce)
    siz nasıl yönetici,siniz anlamak mümkün değil.her hafta aynı maddeden 150/200 bin ceza yenirmi yuh diyorum size..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Sokağa çıkma yasağı sadece bize var sanki...herkes stadta. bunlar akredite edilmişse o zaman federasyon nasıl ceza veriyor.yok değilse bu kadar emniyet mensubu varken bu kadar kişi nasıl stada giriyor ben anlamış değilim.ve her hafta bu kadar ceza yiyorsak sayın yönetim tekrar tekrar bu hatayı nasıl yapıyor.. ve bu cezalar nasıl olsa lig sonunda alacağımız paradan kesilecek..bu yönetimde bu takimi küme düşürüp gidecek umurlarında değil..
    0
    0
    Yanıtla
  • necmettin önal (2 yıl önce)
    hani futbolculara verecek paranız yoktu, talimatlara aykırı olarak stada bu seyirciler kimler tarafından alınıyorsa bu cezalarında kulüp kasasından değil stada alanlara girmelerine müsaade edenlere ödetilmeli, ayrıca teknik direktör Hamza Hamzaoğlunu getirdiniz arjantinli oyuncu Cuvea oyun oynamaktan başka ne tepki gösterdide Sn : Hamzaoğlu tarafından kadro dışı bırakıldı yönetimden birinizin başkan dahil olmak sesiniz çıkmadı hadi kurtarın bakalım bu takım nasıl küme düşmeyecek kendi sahasında 6 puanlık maçta 1-0 geriye düşüyor zoraki beraberlik yakalanıyor böyle gidişin sonuda küme düşmekten başka sonuç doğurmayacak herkese iyi günler
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    İstediği kadar yazsin para yokki ne alacak
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammed (2 yıl önce)
    Fenerbahçe Spor Kulübü Şubay ayındaki Galatasaray maçına " Sağlık Çalışanı" adı altında binlerce taraftar aldı. Küfürler olaylar havada uçuştu. Koca FB kulübüne 72 Bin TL ceza verilmiş taraftardan ötürü. Malatya'da 50 kişi var yok sen git 100 Bin TL ceza ver. TFF ve Kurumlarının bu adaletsiz yönetimi daha ne kadar devam edecek bilmiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Hiç hesap kitap yapmaya gerek yok, kimseye güvenmeyin. 1990 ve 2006'da çok hesap kitap yaptık, düşmeyiz dedik ve küme düştük, kalan maçlarda çıkıp aslanlar gibi EN AZ 4 PUAN almamız lazım, yoksa işimiz çok zor.
    • Beğen
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    oraya gidenler akredite değil mi? oradakilerin sayıları önceden verilmiyor mu? tamam kulüp sorumlu ancak "hırsızın hiç mi suçu yok?"
    0
    0
    Yanıtla
  • Ender kızmaz (2 yıl önce)
    Adil gevrek cebinden ödesin borç olmuş 200 trilyon
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan4 4 (2 yıl önce)
    Paramiz çokya dağitin böyle nekadar amatör ruhla yönetildiği buradan bile anlayabiliyoruz gazik günah
    0
    0
    Yanıtla