SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PKK/KCK Operasyonu.. 11 Gözaltı

0
Güncellendi - 2019-12-19 06:36:38
PKK/KCK Operasyonu.. 11 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezli 3 ilde terör örgütü PKK/KCK'nın kadın yapılanmasına yönelik operasyonda 11 şüpheli yakalandı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) şubesi ekiplerince Malatya merkezli  İstanbul  ve Kahramanmaraş’ta terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Malatya Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi ekiplerince terör örgütü PKK/KCK Terör Örgütü ile iltisaklı yapılanma içerisinde bulundukları ve terör örgütü lehine düzenlenen eylem ve protestolara katıldıkları iddiasıyla, şüphelilere yönelik soruşturma kapsamında Malatya’da 11, Kahramanmaraş ve İstanbul’da ise 1’er adres olmak üzere toplam 13 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyon sonucunda  HDP İl Eş Başkanı  Fatma A., Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) eski il başkanı Ayşe I.,  Haziran 2015 genel seçimlerinde HDP Malatya milletvekili adayı Betül K. K., Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSKD) Malatya Şubesi  yöneticileri Saime T. ve Hatice Z.,  HDP üyeleri Gule D., Reyhan B.'nin yanı sıra Hatun A. ve Zeynep D. ile birlikte toplam 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Haklarında yakalama kararı bulunan 2 şüphelinin ise yurtdışında oldukları saptandı.

Gözaltına alınan şüpheliler Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız