SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Planlamalar Bittikten Sonra İhale Sürecine Geçilecek"

0
Güncellendi - 2021-03-05 21:15:42
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Altay Kışlası içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden sosyal tesislerin inşaatında incelemelerde bulundu.

Altay Kışlası’nda, Malatya’nın geleceği için büyük önem arz eden yol, imar ve sanayi sitesinin gerçekleştirileceği çalışmalara karşılık yapılan sosyal tesislerde inşa çalışması devam ediyor. Büyük ölçüde tamamlanan tesisle ilgili inceleme gezisi sırasında bir açıklama yapan Başkan Gürkan, “Altay Kışlası içerisinde Büyükşehir Belediyesi olarak sanayi sitesi kurmak üzere askeri bölgeden almış olduğumuz 1100 dönümlük alana karşılık olarak yapımına başlanan yemekhane, misafirhane, kafeterya, er gazinosu ve sosyal tesislerin inşaatı büyük bir hızla devam etmekte.  Şu anda Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğu ve yükümlülüğü yerine getirmekteyiz. Anlaşma ile aldığımız 1100 dönümlük alan ile meradan alınan 1000 dönümlük yerle birlikte yaklaşık 2100 dönümlük alan içerisinde de yine İmar Daire Başkanlığımız tarafından yoğun bir çalışma yapılıyor. Alan içerisinde yapılacak olan sanayi işletmelerinin ihtiyaç duyulan hacimlere ve işlevlere göre planlamalar yapılıyor. Planlamalar bittikten sonra sanayici kardeşlerimizle yapacağımız toplantıda kendilerinin talep ettikleri revizyonları da yaparak o bölgenin ihale sürecine geçeceğiz. İnşallah Malatya’da bir taraftan Fidancılar Sitesi, bir taraftan Şire Pazarı, bir taraftan Buğday Pazarı, bir taraftan Lisanslı Depo yaparken bir tarafta da Sanayi ve diğer tesisler yapılacaktır. Bu çalışmaların Malatya’mıza, Malatya insanımıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Altay Kışlası içerisinde yaptığımız tesislerin de askerlerimize, Milli Savunma Bakanlığımıza ve buralardan yararlanacak olan bütün paydaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • seyfettin atay (3 yıl önce)
    Başkan çalışmalarından olayı gurur duyuyoruz bu gibi örnek çalışmalardan olayı teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla