SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Başmüfettişi Pekcan Vefat Etti

0
Güncellendi - 2020-12-27 19:04:02
Polis Başmüfettişi Pekcan Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nde de geçtiğimiz yıllarda  görev yapmış olan Polis Başmüfettişi Lütfullah Uğur Pekcan, yakalandığı kanser hastalığına yenik düşerek vefat etti.

Pekcan, 2000'li yılların başlarında Malatya Emniyet Müdürlüğü'nde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevinde bulunmuştu. Eski milli judoculardan olan Pekcan, Polis Başmüfettişi iken Emniyet içerisindeki 'Paralel Yapı' soruşturmasını yürüten isimlerden biri iken, 2015 yılında Mardin İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanmış, 2 yıl sürdürdüğü bu görevden sağlık sorunları nedeniyle ayrılmış ve Polis Başmüfettişi olarak merkezde görev yapmaya başlamıştı.

Aslen Bolulu olan ve rahatsızlığı nedeniyle Merzifon'da tedavisi sürdürülen 54 yaşındaki Pekcan'ın, yapılan tedaviye rağmen kurtarılamayarak vefat ettiği bildirildi. Merhumun cenazesinin, 21 Şubat Perşembe günü Merzifon Paşa Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Merzifon Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Sizin gibi vatanseverler kolay yetişmiyor. Şehitlerine kavuşmuş. Rabbim onların yanında olma nasip etsin İnşallah. Ailesine sabırlar diliyorum.Mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Değerli kıymetli Bozkurt'um kadim dostum abim malatya sevdalısı ülken için yaptıklarını biz biliriz mekanın cennet olsun Allah sabırlar versin unutmayacağız seni Lüto abi
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (5 yıl önce)
    çok değerli Müdürümüzle Mardin ilinde görev yapma şansı yakaladık. Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Aile yakınlarına sabırlar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla