SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Operasyonları Sürüyor

0
Güncellendi - 2019-12-13 01:34:50
Polis Operasyonları Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

TORBACI, FUHUŞ, SİLAH.. Polis ekipleri tarafından Malatya'da gerçekleştirilen operasyon, uygulama ve denetimlerde silah ve uyuşturucu ile biri ateş açma olayı faili olmak üzere çeşitli suçlara karışmış firariler ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından, polis çalışmaları ile ilgili şu bilgi verildi:

"TORBACI OPERASYONU..

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce Torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik; 11.12.2019 günü projeli dosya kapsamında yapılan planlı operasyonda;

Malatya merkezli 3 ilde (Tekirdağ, Mersin) 14 adreste eş zamanlı operasyon yapılarak toplam 12 şüpheli şahıs gözaltına alınmış, 1 şüpheli şahsın yakalama çalışmaları devam etmektedir.

Dosya kapsamında 1 şüpheli şahıs daha önce tutuklanmıştır.

Şüpheli şahısların işyeri ve ikametlerinde yapılan aramada;

-2 adet Av Tüfeği ve tüfeklere ait 1 adet fişek,

-13,70 gr Sentetik Kannobinoid ( BONZAİ )

-1,42 gr Metamfetamin maddesi

-15 adet Ecstacy hap ele geçirilmiştir.

-1 adet Kurusıkıdan Bozma Namlusu Açılmış 9 mm çapında tabanca

-51 adet 9 mm çapında Mermi

-1 adet paslanmış kılıç, 2 Adet pala ele geçirilmiştir.

TCK’nın 188. Maddesi kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam etmektedir.

SİLAH, FUHUŞ..

-08.12.2019 günü saat 21.40 sıralarında Hasanbey Caddesinde meydana gelen Kesici aletle yaralama olayının firari şüphelisi E. U. isimli şahıs 10.12.2019 günü saat:16.40 sıralarında görevlilerimizce yakalanmıştır.

-Ahlak Büro Amirliği ekipleri olarak yapılan çalışmalarda; 10.12.2019 tarihinde sorumluluk bölgemizde bulunan bir adreste FUHUŞ yapıldığı tespit edilmiştir. İki şahsa fuhuş konusu ile alakalı olarak gerekli idari işlem yapılarak toplamda 3000 TL idari para cezası yazılmıştır.  Bahse konu ikametin mühürlenmesi için ilgili kurumlarla gerekli yazışmalar yapılmıştır.

-Gasp Büro Amirliği ve Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yapılan çalışmalarda 10/12/2019 günü Taştepe Caddesi üzerinde meydana gelen Meskun Mahalde Ateş Etme - Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye sokma Suçunun Şüphelisi Ö. Y. İsimli şahıs olayda kullanmış olduğu pompalı tüfekle birlikte yakalanmıştır.

-Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı yaya ekipler olarak 10.12.2019 tarihinde Cezmi Kartay Caddesi üzerinde durumundan şüphelenerek durduğumuz bir şahsın üzerinden 1 adet kurusıkı tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 12 adet mermi ele geçirilmiştir.

-Ahlak Büro Amirliği ekipleri olarak yapılan çalışmalarda; 11.12.2019 tarihinde Cezmi Karatay caddesi üzerinde durumundan şüphelenerek durdurulan bir araçta yapılan aramada 1 adet Kuru Sıkı tabanca ile bir adet Ruhsatsız Av Tüfeği ele geçirilmiştir.

-Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Huzur 1 Ekibi olarak Şehit Polis Fuat Bozkurt Çocuk parkı civarında yapmış olduğumuz uygulamada durumundan şüphelenerek durdurduğumuz M.A. isimli şahsın kabaca yapılan üst aramasında (1 adet Ruhsatsız 9.mm çapında tabanca ve bu tabancayla ait şarjöre basılı 9 adet fişek ele geçirilmiştir). Ayrıca şahsın yapılan GBT sorgusunda Malatya Ağır Ceza Mahkemesince “Birden fazla kişi tarafından Silahla yağma suçu” Hilvan ilamat ve İnfaz Bürosu tarafından Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması Suçundan arandığı, Her iki suçundan toplam 6 yıl 7 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu anlaşılmış olup. Şahıs Tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir."

KURŞUN GEÇİRMEZ YELEK VE SİLAH

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan "Balyoz" timi, kent merkezinde durumundan şüphelendiği bir otomobili durdurdu.

Sürücü V.Ç. üzerinde arama yapan ekipler, bir ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 2 şarjör ile 18 mermi ele geçirdi. Otomobilde ise bir balistik yelek bulundu.

Gözaltına alınan şüpheli, işlemleri için emniyete götürüldü.

Bülten- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Eray (4 yıl önce)
    Yıllardır emniyet müdürünun kim olduğunu bilmiyorduk çok sağolun şükür bize malatya da emniyetin olduğunu hatırlattı
    0
    0
    Yanıtla
  • duyarlı (4 yıl önce)
    birazda camii avlularını kontrol etseniz değişik grup gençler sigara içmeye geliyor .bilginize
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (4 yıl önce)
    Allahina kurban mudurum...diyarbakirin GAFFAR OKANİ(RABBİM MEKANİNİ CENNET EYLESİN)Aklima geliyor..icraatlarinizi takip ettikce hergecen gun ailemin daha guvende oldugunu hissediyor sonsuz tesekurlerimi ve sukranlarimi sunuyorum... Vatandas olarak bize dusen polisimize yardimci olmak anlayisli davranmaktir.. 24 saat calisiyorlar helal olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Sanki savaşa gidiyorlar memlekete bak ne hale Gelmiş bi roketleri eksik müdürüm ve ekibine saygılar devamını bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (4 yıl önce)
    Müdürümüz öttürüyor allah razı olsun müdürüm senden bu memleketi sen temizlersin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Yeni mudur ve polislerimiz inletiyo allah razi olsun...
    0
    0
    Yanıtla