SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehir İçinde Nefes Kesen Kovalamacalar

0
Güncellendi - 2020-12-17 06:31:29
Şehir İçinde Nefes Kesen Kovalamacalar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da polisin ‘Dur' ihtarına  uymayarak kaçan ve kovalamaca yapan otomobildeki 3 genç, Asayiş Şubesi'nin sivil aracına çarpınca durabildi.

Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında saat 21.00’den sonra sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sokağa çıkma yasağını ihlal edenlere yönelik denetim yapan polis ekipleri, 01.00 sıralarında Mişmiş Parkta dolaşan 34 JP 6285 plakalı otomobili durdurmak istedi. Ancak araçtakiler, durmayarak Çevre Yolu'na çıkarak kaçmaya başladılar. Merkeze girdikten sonra da peşlerindeki ekiplerin tüm uyarılarına rağmen durmayıp burada da kaçmayı sürdüren otomobil, Çevre Yolu Turgut Temelli Kavşağında önüne kesmeye çalışan Asayiş Şubesi'ne ait sivil ekip aracına çarparak kaldırıma çıktı.  Araçlarda bulunan polis ve şüpheli 3 genç kazayı yara almadan atlattı. Polis aracında ve diğer araçta maddi hasar oluştu.

Olay sonrasında kiralık olduğu belirlenen otomobilin sürücüsü B.H. (18) ile yanında bulanan E.E. (18) ve Y.Y. (18) haklarında işlem yapılmak üzere polis merkezine götürüldü. Otomobil sürücüsü hakkında 4 ayrı trafik ihlalinden, ayrıca alkollü oldukları öne sürülen 3 genç hakkında sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden de cezai işlem yapıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BİR BAŞKA KOVALAMACA..

Bu arada, saat 23.30 sıralarında da, il merkezinde polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan bir başka otomobil, çok sayıda ekip tarafından Yeşilyurt- Gündüzbey'e kadar kovalandı. Gündüzbey Meydanı'nda yolu kesen ekipler tarafından durdurulan araçtaki iki şahıstan biri, aracı terk etti ve derelik bölgede karanlığa karışarak kaçtı. Sürücü gözaltına alınırken, olayla ilgili araştırmaya başlandı.

Burhan KARADUMAN, SG- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • BE (3 yıl önce)
    Böyle bir tatsız olayın olmasını hiç birimiz istemezdik gerek yaşın verdiği acemilik gerek alkolün etkisiyle acemilik yaptık çok şükür tüm cezalarıda arabanın masrafınıda anlımızın akıyla ödedik Allah beterinden korusun hakkımızda vasıfsız yorum yapan büyüklerimi şiddetle kınıyorum hayatta her şey olabilir önemli olan yapılan hatadan ders çıkarmak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Kiralık araç pert, polis arabası hasarlı, dünyanın cezasını yediniz.Alkolden dolayı kasko karşılamaz sigorta şirketi canınızı okuyacak geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim Ufuk (3 yıl önce)
    Yorumları üzülerek okudum, öncelikle hiç bir anne baba bu durumu istemez . Anne babalarına sabır diliyorum. İnşallah gençler bu olayda ders çıkarıp bi daha anne babalarını üzmezler.Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44Malatyalı44 (3 yıl önce)
    Yazık günah bu gençlerin ailelerine bu olay onlara en az 100 bine patlar yazık günah gerçekten
    0
    0
    Yanıtla
  • Cahit (3 yıl önce)
    Bir tane dur ihtarına uymayan aracın peşinden gündüzbey e kadar 25 30 ekip otosunun peşine takılması sansasyonel bir eylem olsa demek ki hepsi tuzağa düşecek bu bir başarı değil Malatya polisi böyle acemi iş yapmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyada 100 ekip var 25 tanesi arkasından gitse nolacak senin mantığa göre kaçanı bırakacaksın. Takılman gereken şey bu yazıdaki alkollü oldukları -ÖNE SÜRÜLEN- kelimesi olmalı bence. Adamlar gece demeden gündüz demeden çalışıyor haberi yazan arkadaşlarda sanki olmayan birşeyi polis öne sürmüş gibi yazıyor garip enteresan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben bizzat kendim gördüm alkollü gençler ayrı o çevre yolunun orqdaki olay gündüzbey e kaçtığı söylenen araç ile ilgili olanı diyorum Yeşilyurt da polis amirliği var Çelikhan yolunda özel harekat var onları karşıdan yönlendirmek yerine hepsi aynı istikamette seyir halinde olası bir terör saldırısında bu çok tehlikeli bir hareket kuşatma harekatı yerine peşleme yapmak doğru değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    18 yaşındaki birinin böyle bir arabaya sahip olamayacağı belli, peki bunların anne bababalarına sesleniyorum; Neden bu çocuklara sahip olmuyorsunuz, küçükken eline verirsiniz tableti, biraz büyüyünce son model cep telefonu alırsınız, 18 e gelince de altına arabayı verir cebine de para koyarsanız sonuç vahim. Başıboş bırakırsanız çocuklarınızı işte böyle ellerinizi dizinize vurur durursunuz...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla