SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Silah Patlamadan Müdahale Etti

0
Güncellendi - 2018-12-09 02:30:50
Polis Silah Patlamadan Müdahale Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da akraba olan iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 2 kişi gözaltına alındı.

Olay Kışla Caddesi'nde yaşandı.Edinilen bilgilere göre aralarında daha önceden husumet bulunan akraba iki aile fertleri Kışla Caddesi üzerinde bulunan bir iş hanı içerisinde karşılaştı.İki gurup arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.Silahların çekildiği olayda 2 kişi gözaltına alınırken polis ekiplerinin kısa sürede olaya müdahalede bulunması olayın büyümesini engelledi.

Polis ekiplerince 1 adet tabancanın ele geçirildiği olayda 2 kişi gözaltına alınırken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • gökhan (5 yıl önce)
    şikayette bulundum 155 e minübüste yaşlı birini darp etti şoför ..gel dilekçe ver şikayette bulun dediler ....vesikalık resimde yapıştıracammı dilekçeyede dedim kapattım:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed furkan (5 yıl önce)
    Yeni emniyey müdürümü geldi. Emnşyet gene müsürümü geldi bilmem ama polis her olayda mükemmel çalışıypr. Tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neyini tebrik ediyorsun ya memlekette asayiş sıfır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Neye göre kime göre sıfır lütfen laf olsun diye konuşmayalım bende diyorumki ihbar mekanizması sıfır anlaşılır bir şekilde söyleyeyim bizim memlekette ihbarı hala ispiyon diye bildirmeyenler çoğunlukta poliste müneccim değil yani
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı sen kendini belli ederek bir olayı önceden polisi arayarak engel ol bak başına nasıl bela oluyor o ihbar ettiğin kişi
    0
    0
    Yanıtla