SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Silah ve Firari Yakaladı

0
Güncellendi - 2019-12-20 03:57:19
Polis Silah ve Firari Yakaladı
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubeye bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, Tandoğan Mahallesi'nde silahlı kavgaya karışan şahıs, olayda kullandığı tabanca ve 6 mermiyle birlikte yakalandı.

Ayrıca, Asayiş Şube bünyesindeki Balyoz, Pence ve Muzur timleri ile kısım ekiplerince yapılan çalışmalarla ilgili de şu bilgi verildi:

"Asayiş Şube Müdürlüğü PENÇE-2 timi olarak 17.12.2019 tarihinde yapmış olduğumuz çalışmada Alacakapı Mahallesinde şüphe üzerine durdurulan ticari araçta bulunan 3 şahıs ve araçta yapılan detaylı incelemeler sonucunda bir miktar SENTETİK KANNOBİNOİD ( BONZAİ ) maddesi ele geçirilmiş şahıslar hakkında gerekli adli işlemler yapılmıştır.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Balyoz-1 ve Huzur-1 ekiplerimizce 17.12.2019 tarihinde yapılan uygulamada bir araçta yapılan aramada (1) adet ruhsatsız yarı otomatik av tüfeği ele geçirilmiştir.

Haber Merkezimize gelen bir ihbarı değerlendiren Gasp Büro Amirliği ekiplerimiz yetkili makamlardan alınan arama kararına istinaden bir evde yapılan aramalarda derin dondurucu içerisinde poşete sarılı vaziyette (1) adet 9 mm çapında tabanca ele geçirmiştir. Şüpheli hakkında gerekli tahkikata başlanmıştır.

10.12.2019 tarihinde S. Y. isimli şahsa ait İkamet ve Araç kurşunlanma Olayının şüphelisi E. C. Ç. isimli şüpheli şahıs Gasp Büro Amirliğine bağlı Ekiplerce 17/12/2019 günü yakalanmış, şüpheli hakkında gerekli tahkikat başlatılmıştır.

Asayiş Şube Müdürlüğü PENÇE-1 timi olarak 17.12.2019 tarihinde Tecde yolu üzerinde yapmış olduğumuz ŞOK uygulamada M. A. A. isimli şahsın yapılan GBT sorgusunda Malatya Asliye Ceza Mahkemesince Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma suçundan arandığı anlaşılmış olup şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmıştır."

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetese-i

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ülkem için (4 yıl önce)
    18 yasından kucuklere tütün, sigara satan tütüncüler de kontrol edilsin ....internet kafeler oyun kafe oldu...oynadıkları oyunun etkısı altında kalanlar çakkallığa başladılar ...okullarda cep telefonunu sadece tuslu kamerasız telefona izin versinler....yasalar çıkarılması kolay uygulamada zayıfız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarık (4 yıl önce)
    İlla bir olay olacak ondan sonra mı güvenlik kontrolü yapıla. ondan evvel yapılsa olmaz mı?
    0
    0
    Yanıtla