SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Şüphelendi, Çalıntı Çıktı

0
Güncellendi - 2021-02-16 00:20:18
Polis Şüphelendi, Çalıntı Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Asayiş Şubesi ekipleri tarafından yapılan denetim, uygulama ve operasyonlarda, çalıntı bir otomobil ve motosiketin yanı sıra bazı şahıslarda silah, uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildi. Olayların failleri gözaltına alındı. Polisi görünce kaçan şahsın çöp kutusuna attığı poşetten 80 adet sahte 100 TL çıktı, şahıs yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan çalışmalarla ilgili şu bilgi verildi:

"• Çavuşoğlu Mahallesinde bir işyerinde yapılan denetimde plakası olmayan bir motosikletin şase numarasının kısmen silik olduğu ancak motor numarasından yapılan sorgulamasında Şanlıurfa ilinden çalıntı kaydının olduğu anlaşılmış, konunun gereği yapılmıştır.

• Hasan Varol Mahallesinde Müşteki şahıs 250₺ borcu olduğunu şüpheli şahsın kendisini darp ederek cep telefonunu gasp ettiklerini ve bir A-4 kağıda kimlik fotokopisini çekerek altına zorla el yazısı ile telefonu kendi rızası ile verdiğine dair yazdırıp imzalattıklarını belirtmesi üzerine ekiplerimizce yapılan çalışmalar neticesinde şüpheliler yakalanmış ve müştekiye ait olan cep telefonu ile not kağıdı şüpheli şahıs üzerinde ele geçirilmiş olup gerekli tahkikat başlatılmıştır.

• Dabakhane Mahallesinde bir şahsın üzerinden 1.20 gr Esrar maddesi elde edilmiş,

• İsmetiye Mahallesinde bir şahsın üzerinden 1, 62 gr Kannabinoid ve 5 hap ele geçirilmiş,

• Çukurdere Mahallesinde bir şahsın üzerinden 2.35 gr Metamfetamin ele geçirilmiş,

• Niyazimısri Mahallesinde bir şahsın üzerinden 58 Adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş,

• İnönü caddesi uygulama noktasında dur ihtarına uymayarak kaçan bir araç kovalamaca sonucu alınmış, araçta bulunan 4 şahısın yapılan GBT sorgusunda Ö. Y.'nin Malatya 3.Asliye Ceza Mahkemesince Görevli Memura Mukavemetten aranma kaydı olduğu, sürücü C. D.'nin ehliyetsiz olduğu anlaşılmış, trafik yönünden gerekli cezai işlemler yapılmıştır.

• Gazi Mahallesinde bir şahıstan 0.53 gr metamfetamin ve 6.31 gr kannabinoid elde edilmiş,

• Karakavak Mahallesinde durdurulmak istenen bir şahıs kaçmaya çalışmış, kaçarken çöp konteynırına bir poşet attığı görülmüş ve kovalamaca sonucu yakalanan şahsın çöp konteynırına attığı poşet incelendiğinde 80 adet sahte 100 TL olduğu tespit edilmiş, konunun gereği yapılmıştır.

• Mücelli Caddesinde bir şahsın üzerinden 27 adet uyuşturucu hap elde edilmiş,

• İstasyon Caddesinde bir şahsın üzerinden 2,37 gr sentetik kannobinoid ele geçirilmiş,

• Kernek Mahallesinde bir iş yerinin ön kısmında bez branda ile kapatılmış alandan 25 çift spor ayakkabı, 35 çift ev terliği çalınması olayının şüphelisi yakalanarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

• Çavuşoğlu Mahallesinde bir şahsın üzerinden 4 uyuşturucu hap elde edilmiş,

• Atatürk Mahallesinde alacak verecek yüzünde tartışan taraflardan müşteki D.P karın bölgesinden bıçakla yaralanır, olay sonrası şüpheli D.A. suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak gerekli tahkikata başlanmıştır.

• Oruduzu gölet kenarında park halinde bulunan araçta 1 tabanca ve 3 adet fişek ele geçirilmiş,

• Dabakhane Mahallesinde sorgusu yapılan bir aracın ÇALINTI olduğu anlaşılmış gereği yapılmıştır.

• Dabakhane Mahallesinde bir işyerinin ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği, konaklayan bir şahsın kimlik bildiriminin yapılmadığı ve şahsın yoklama kaçağı olarak arandığı anlaşılmış, konu ile alakalı olarak işyeri hakkında 19.667 TL idari yaptırım cezasının uygulanması yönünde ayrıca ruhsatsız olması ile alakalı gerekli evraklar tanzim edilmiş ilgili kurumlarla gerekli yazışmalar yapılacaktır.

• Yenihamam Mahallesinde bir adreste faaliyet gösteren işyerinde kumar oynadığı tespit edilen 5 şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden idari para cezası uygulanmış, ayrıca kumar parası olan 110 TL para geçici olarak muhafaza altına alınmış, İşletmeci C. S. hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak suçundan adli işlem yapılmış, ayrıca şahıslar hakkında covid-19 tedbirleri kapsamında çıkan genelgelere aykırı davranmaktan idari işlem yapılmıştır.

• Çukurdere Mahallesinde bir şahsın üzerinden 3,47 gr gelen metanfetamin elde edilmiş,

• İzzetiye Mahallesinde bir şahsın üzerinden 14 adet uyuşturucu hap elde edilmiştir."

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız