SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis ve Jandarma 6 Silah Ele Geçirdi

0
Güncellendi - 2021-03-24 09:10:35
Polis ve Jandarma 6 Silah Ele Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Asayiş Şubesi Ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 5 ruhsatsız silah ele geçirildi. Ayrıca polisin kovalamaca sonucu yakaladığı şahısların kaçarken attığı uyuşturucu ve uyarıcı maddeler bulunurken, şahıs gözaltına alındı. Jandarma da bir adet ruhsatsız tüfek ele geçirdi.

Yapılan çalışmalara ilişkin olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu bilgi verildi:

"• Halfettin Mahallesinde bir işyerinde kumar oynayan 4 şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden idari para cezası uygulanmış, ayrıca kumar parası olan 1.150 TL para geçici olarak muhafaza altına alınmış, İşletmeci A. P. isimli şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçundan adli işlem yapılmıştır.

• Zaviye Mahallesinde dur ikanıza uymayarak kaçmış, kovalamaca sonucu yakalanmış, araçta bulunan iki şahsın kaçış esnasında atmış olduğu bir paket içerisinde 4,39 gr Metamfetamin ve 1,49 gr kubar esrar ele geçirilmiştir. Ayrıca Y. G. isimli şahsın Malatya Asliye Ceza İlamat masasınca ruhsatsız ateşli silahlarla mermilerin satın alma veya bulundurma veya taşima suçundan arandığı anlaşılmış, dur ikazına uymayan araçla ilgili olarak trafik yönünde 6.024 TL ceza uygulanmış olup konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

• Selçuklu Mahallesinde bir şahıstan 1 adet ruhsatsız tabanca ve 35 adet mermi ile birlikte ele geçirilmiştir.

• Yeşilkaynak Mahallesinde bir araç içerisinde 2 adet otomatik tüfek alınmış ele geçirilmiştir.

• Cemal Gürsel Mahallesinde bir araç içerisinden 2 gr metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

• Yeşiltepe Galericiler Sitesi Civarında bir araçta 1 adet pompalı tüfek ele geçirilmiştir.

• İnönü Mahallesinde bir araçtan 1 adet pompalı tüfek ele geçirilmiştir."

Bu arada Akçadağ Karapınar Mahallesi'nde de Jandarma tarafından İ.E. adlı şahısta bir adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi, şahsa 944 TL idari para cezası uygulandı.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız