SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis ve Jandarmadan Kaçak Mal Operasyonu

0
Güncellendi - 2021-10-12 20:59:44
Polis ve Jandarmadan Kaçak Mal Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polis ve jandarma tarafından yapılan çalışmalarda, gümrük kaçağı makaron, sigara, tütün, sahte bandrol ile sigara dolum makinesi ele geçirildiği bildirildi.

POLİS OPERASYONU..

Malatya’da polis tarafından 50 bin 200 dal makaron ve 2 bin 520 deste sigara sarma kâğıdı ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince iki ayrı çalışma gerçekleştirildi. Yapılan iki ayrı çalışmada, 50 bin 200 dal makaron ve 2 bin 520 deste sigara sarma kağıdı ele geçirildi.

Şüpheli iki ayrı şahsa 5607 "SKM" yasal işlem yapıldı.

JANDARMA OPERASYONU

Malatya’da jandarma ekiplerinin bir iş yerine yaptığı operasyonda uyuşturucu madde ve gümrük kaçağı sigaralar ele geçirilirken iş yeri sahibi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube ekipleri yürüttüğü çalışmalar kapsamında Battalgazi ilçesinde bir iş yerine operasyon düzenledi. Operasyon da iş yeri sahibi gözaltına alınırken, yapılan aramada ise 4 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap, 5 bin 700 paket kaçak sigara, 15 bin 500 adet makaron, 27 bin 225 adet sigara sarma kağıdı, 55 kilogram kıyılmış tütün, 5 kilogram nargile tütünü, 410 adet sahte bandrol etiketi, 3 adet sigara dolum makinesi ele geçirildi.

5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan gözaltına alınan şahıs, ifadesinin alınmasının ardından savcılık onayı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

Bülten- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız