SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Yakaladı, Çalıntı Çıktı

0
Güncellendi - 2020-12-17 08:26:08
Polis Yakaladı, Çalıntı Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Asayiş Şubesi Ekipleri, bazı hırsızlık olaylarının faillerini yakaladı, uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirdi.

Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şubesi ekiplerinin çalışmalarıyla ilgili şu bilgiyi verdi:

"Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

• Hanımınçiftliği Mahallesi bir araç içerisinde bulunan 3 şahıstan 11 Adet symra hap ve 2.62 gr Kanabinoit uyuşturucu maddesi ele geçirilmiş,

• Yavuz Selim Mahallesinde bir araç içerisinde iki şahıstan 7.70 gr metamfetamin uyuşturucu maddesi ile 2 adet hap ele geçirilmiş,

• 12.12.2020 günü Aslanbey Mahallesi Halep Caddesinde bir ikamette meydana gelen 2.500 TL, 2 cep telefonu ve 2 tespih çalınması olayı ile ilgili; yapılan çalışmalarda olayın şüphelileri R.G. ve S. A. isimli şahıslar yakalanmış, konuyla ilgili gerekli işlemler yapılmıştır.

• Göztepe Mahallesinde durdurulan Y. K. isimli şahsın kullanmış olduğu plakasız motosikletin yapılan incelemesinde, Battalgazi Polis Merkez Amirliğince çalıntı kaydının olduğu tespit edilmiş olup gerekli tahkikata başlanmıştır.

• İzzetiye Mahallesinde bir işyerinde kumar oynadığı tespit edilen 2 şahsa idari para cezası uygulanmış, İşletmeci A. E. isimli şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak suçundan adli işlem yapılmıştır.

• 14/12/2020 günü Halep Caddesinde bir işyerinde meydana gelen 1 adet drone, 1 adet akıllı saat ve 1 adet hoparlörün çalınması olayı ile ilgili; yapılan çalışmada olayı gerçekleştiren şahsın M. S. Ö. olduğu tespit edilmiş, şüpheli çaldığı malzemelerle yakalanmış, şahıs gözaltına alınarak 16/12/2020 günü adli mercilerce çıkartılacaktır. Ayrıca çalınan malzemeler müştekisine teslim edilmiştir.

• Turgut Özal Caddesi üzerinde F. A. İ. isimli sürücünün 0.67 promil alkollü olduğu anlaşılmış şahsa işlem yapılmış araçta bulunan 5 şahsa 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ihlalden tutanak düzenlenmiştir.

• Yamaç Mahallesinde A.T.Ö. Isimli şahıstan 15 Adet GERİCA marka hap alınmış, şahsa 20 yaş altı dışarı çıkma yasağını ihlalden tutanak düzenlenmiştir.

• Paşaköşkü Mahallesinde bir araç sürücüsü F U isimli şahıs üzerinden 0.57 gr Metamfetamin uyuşturucu madde ve 6136 SKM kapsamında kama tabir edilen kesici alet elde edilmiş, maske takmadığından ve sokağa çıkma yasağı ihlalinden tutanak düzenlenmiştir.

• Büyük Mustafapaşa Mahallesinde M. G. İsimli şahıstan 0,64 gr metamfetamin narkotik madde alınmış adli tahkikata başlanılmıştır."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız