SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisi Atlatmak İçin Otobüsten Taksiye Geçmişler!

0
Güncellendi - 2021-10-12 03:12:00
Polisi Atlatmak İçin Otobüsten Taksiye Geçmişler!
A- A+ PAYLAŞ

Polis, Türkiye'ye 'düzenli' olarak kaçak yollardan girmeye devam eden yabancı uyruklulardan 10 kişilik bir grubu ihbar üzerine MAŞTİ'de yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, Pazartesi sabaha karşı güvenlik makamlarına yapılan ihbarda, bir Van otobüs firmasının yolcularından bazı yabancıların, otobüs Malatya girişindeki polis kontrol noktasına ulaşmadan önce inerek bir taksiye geçtikleri, otobüs kontrol noktasından çıktıktan bir süre sonra otobüsü durdurarak yeniden bindikleri belirtildi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, MAŞTİ'ye gelen otobüsü kontrol ettiklerinde, yabancı uyruklu 10 kişiyi yakaladı. Şahısların sorgularından sonra Geri Gönderme Merkezi'ne sevk edilecekleri öğrenildi.

Resmi makamların, 'düzensiz göçmen' diye isimlendirmelerine ve Afganistan'da yönetimin Taliban'a devrinden sonra bu ülkeden Türkiye'ye yönelik kaçak göçün çok ciddi boyutlara ulaşması ve tepkilerin artması üzerine sınırlarda geniş önlem alındığı yolundaki açıklamalarına karşın, kaçak göçmenlerin 'son derece düzenli' olarak Türkiye'ye girdikleri her geçen gün yeni örneklerle ortaya çıkarken, Malatya'daki son örnek de yakalanan 10 kişi oldu.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Kaçak göçmenler

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • İSMAİL (2 yıl önce)
    ah ülkem ahhh
    0
    0
    Yanıtla