SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisin Yakaladığı 4 Torbacı Tutuklandı

0
Güncellendi - 2021-12-25 17:53:31
Polisin Yakaladığı 4 Torbacı Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

BİR BAŞKA OPERASYONDA MİNİBÜSTE 5 TABANCA ELE GEÇTİ.. Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yürütülen 3 ayrı operasyonda uyuşturucu maddeler ile yakalanarak gözaltına alınan 4 şüpheli mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir minibüste ise 5 tabanca ele geçirildi. 

Alınan bilgiye göre;  Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 22 Aralık günü uyuşturucu satıcılarına yönelik fiziki takip sonucunda aracı bir  şüpheliden 3 parça halinde toplam 2.63 gram Metamfetamin maddesi ele geçirilirken  İ.A. adlı şüphelinin üzerinde ve evinde yapılan aramada ise  14 parça halinde toplamda 68.27 gram Metamfetamin maddesi, 10 adet Yeşil Reçeteye tabi hap ve 2 adet Captagon hap ele geçirildi.  Soruşturmada İ.A. ve C.K. adlı şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.  Her iki şüpheli de tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince yine 22 Aralık’ta yürütülen bir operasyonda; şehirlerarası bir otobüste şüphe üzerine E.U. adlı şüphelinin üzeri ve eşyalarında arama yapıldı. Yapılan arama da, 1 kilo 270 gram esrar ele geçirildi.  Gözaltına alınan E.U. adlı şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonda A.G. adlı şüphelinin üzerinde ve evinde yapılan arama da 411 gram Metamfetamin maddesi, 1 adet Hassas Terazi ve  12 adet Yeşil Reçeteye tabi hap ele geçirildi. Soruşturma sonucunda adliyeye sevk edilen A.G. 'nin tutuklandığı bildirildi.

Malatya Narkotik Suçlarla Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubeleri ile Trabzon Narkotik Şuclarla Mücadele Şubesi tarafından yürütülen ortak çalışmalarda, Malatya'da şehir girişinde durdurularak aranan bir minibüsün içerisinde 5 adet ruhsatsız tabanca ve 5 adet şarjör ile 42 adet gümrük kaçağı alkol ele geçirildi.  Ekipler A.S. ve M.A. adlı şüphelileri gözaltına aldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız