SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Fuhuş Baskını

0
Güncellendi - 2020-10-23 22:30:47
Polisten Fuhuş Baskını
A- A+ PAYLAŞ

Asayiş Şubesi ekipleri tarafından bir eve yapılan baskında fuhuş yapan kadın ve erkeğe idari para cezası uygulandı. Ayrıca, ekiplerin çalışmaları sonucu çeşitli suçlarla ilgili aranan şahısların yakalandığı, silah ve uyuşturucu ele geçirildiği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nün konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 22.10.2020 günü yapılan çalışmalarda;

• Bir araç içerisinde bulunan E.G. isimli şahıs üzerinden bir ruhsatsız tabanca elde edilmiş,

• İlimizde 12.10.2020 ve 15.10.2020 tarihlerinde meydana gelen iki hırsızlık olayını (Su Motoru, Elektrikli Hızar ile 2 çuval ceviz) gerçekleştiren şüphelinin, H. E. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş ve yakalanarak tahkikata başlanmıştır.

• Hacı Abdi Mahallesinde bir ikamette fuhuş yaptığı tespit edilen bir bayan bir erkek şahsa toplamda 3.500 TL idari para cezası yazılmıştır.

• İzzetiye mahallesinde M.Y.T. isimli şahıstan bir miktar esrar maddesi ele geçirilmiş,

• Zaviye Mahallesinde araçta bulunan iki şahıstan 6.60 gr esrar ile 51 uyuşturucu hap ele geçirilmiş,

• Hırsızlık suçundan kesinleşmiş 21 yıl 1 ay Hapis Cezasıyla Aranıyor kaydı bulunan M. G. isimli Şahıs, Basit Yaralama suçundan 2 Ay 15 gün kesinleşmiş Hapis Cezasıyla Aranıyor kaydı bulunan H. F. isimli şahıs, Hırsızlık suçundan Aranıyor kaydı bulunan F.D. İsimli şahıs, İbadete Ayrılmış Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan Aranıyor kaydı olan Ö. T. isimli şahıs, 6136 SKM suçundan Aranması bulunan E. D. isimli şahıs yakalanmış,

• Hasan Varol Mahallesinde havaya silah sıkarak ilerlediği ihbar edilen araçta yapılan aramada; bir kurusıkı tabanca elde edilmiş,

• Cezmi Kartay Caddesi üzerinde bir şahıs üzerinden 10.16 gr esrar alınmış,

• Başharık Mahallesinde görevlilerimizi görünce kaçan A. T. Ö. isimli şahıs kovalamaca sonrası yakalanmış, üzerinden 24 uyuşturucu hap, bir miktar metamfetamin ve 1 kesici alet elde edilmiş,

• Sadrettin Konevi Caddesi üzerinde E. G. isimli şahıs üzerinden kesici alet elde edilmiş ve 392 lira idari para cezası uygulanmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız