SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Fuhuş ve Kumar Baskınları

0
Güncellendi - 2019-12-27 03:07:42
Polisten Fuhuş ve Kumar Baskınları
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonlarda silah, uyuşturucu- uyarıcı hap ele geçirildi. Fuhuştan 2'si kadın 4 şahıs, kumardan da 50 şahıs hakkında işlem yapıldı.

Operasyonlarla ilgili Emniyet Müdürlüğü'nden şu bilgi verildi:

"PENÇE ve BALYOZ Timlerimizce 23-24/12-2019 tarihinde yapılan ŞOK uygulamalar, denetim ve kontrollerde (432 adet uyuşturucu ve uyarıcı nitelikte hap), (13.35 gr Kubar esrar maddesi), (4 adet ruhsatsız tabanca 3 adet şarjör ve 42 adet fişek), (1 adet ruhsatsız tüfek) ele geçirilmiş, ele geçirilen suç unsurlarıyla alakalı olarak (10) şahıs hakkında yasal işlem yapılmıştır.

22-12-2019 tarihinde Gasp Büro Amirliğine bağlı ekiplerimizce Müşteki şahsa ait cep telefonunun gasp edilmesi olayı ile ilgili, yapılan çalışmalarda olayın faili (2) şüphelinin kimliği tespit edilmiş ve şahıslar ekiplerimizce yakalanmıştır.

Ayrıca gasp edilen cep telefonunu satın alan işyeri sahibi suça konu telefon ile birlikte 24-12-2019 günü yakalanmıştır. Konu ile ilgili gözaltına alınan (3) şüpheli 25-12-2019 günü adli makamlara sevk edilecektir.

24.12.2019 günü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği koordinesinde Tombala oynatılan yerlere karşı yapılan çalışmalarda; Halfettin Mahallesinde bulunan ruhsatsız işyeri içerisinde Tombala tabir edilen oyunla kumar oynandığı tespit edilerek işletmeci (1) şüpheli şahsa Kumar oynanması için Yer ve İmkan Sağlamak suçundan ve TCK 203 maddesi kapsamında Mühür Fekkinden adli işlem yapılmıştır.

Kumar oynadığı görülen (49) şahsa 5326 sayılı Kabahatler Kanunu 34. maddesine istinaden (15.680 TL) idari para cezası uygulanmış, Tombala makinesine, kartlarına ve pullarına el konulmuş, bahse konu İşyerinin faaliyeti sonlandırılmıştır.

Kumar konusu ile alakalı yapılan başka bir çalışmada ise Akpınar Mahallesinde bulunan boş Bir depoda Paramatik cihazı ile kumar oynandığı tespit edilmiş olup depo içerisinde bulunan 1 adet Paramatik cihazı muhafaza altına alınmış konuyla ilgili olarak 1 (1) kişi hakkında 1072 sayılı kanuna muhalefet suçundan adli işlem yapılmış, Paramatik cihazı ve içerisinden çıkan 5 TL para tahkikata esas olmak üzere muhafaza altına alınmıştır.

Ahlak Büro Amirliği ekipleri olarak yapılan çalışmalarda; sorumluluk bölgemizde bulunan bir adreste FUHUŞ yapıldığı tespit edilmiş, İki bayan iki erkek şahsa fuhuş konusu ile alakalı olarak gerekli idari işlem yapılarak toplamda 7000 TL idari para cezası yazılmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Orhan (4 yıl önce)
    Sn emniyet müdürü başarılı görülen çalışmalarınızı umutla takip ediyorum fakat bu ekiplerin balyoz veya pençe gibi olumsuz cagrisimlar yapiyor olmasi onun yerine huzur timi.guven timi hukuk timi. Gibi olumlu cagrisimlar yapacak kelimeler secilmesini teskilatiniz acisindan daha verimli olacagini dusunuyorum.
    0
    0
    Yanıtla