SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Kaçış Duvarda Son Buldu

0
Güncellendi - 2021-01-22 17:22:58
Polisten Kaçış Duvarda Son Buldu
A- A+ PAYLAŞ

1'İ KADIN 4 ŞÜPHELİYE GÖZALTI.. Gece yarısından sonra polisin ‘dur' ihtarına uymayarak kaçan ve polis ekiplerince kovalanan otomobildeki 1'i kadın  4 kişi, aracın Sanayi Sitesi'nde bir işyerinin duvarına çarpması sonucu yakalandı.

Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında saat 21.00’den sonra sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sokağa çıkma yasağını ihlal edenlere yönelik denetleme yapan polis ekipleri, 01.30 sıralarında Paşaköşkü Mahallesinde 44 BZ 208 plakalı otomobili durdurmak istedi. Ancak, içerisinde 1'i kadın 4 şahsın bulunduğu otomobil, hızla kaçmaya başlayınca, polis ekipleri peşine düştü.

Buzlu zemine rağmen hız yaparak cadde ve sokaklarda kaçan otomobil, Küçük Sanayi Sitesi'ne girdi. Polis ekiplerinin çevrede yoğunlaşması sonucu kıstırılan araç Ustabaşı Sokakta bir işyerinin duvarına çarparak durabildi.

Polisler, ön tarafı hasar gören otomobildekileri yere yatırarak gözaltına aldı.

İlk belirlemelere göre, bu kişilerden kadın ve 1 şahsın poliste uyuşturucu suçundan kayıtlarının bulunduğu belirlenirken, şahıslar ve otomobil, Sanayi Polis Merkezi'ne götürüldü.

Burhan KARADUMAN, SG- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Gadir (3 yıl önce)
    Polisimizi kutluyorum. Asla pes etmiyor ve vaz geçmiyor. Ama adliyede bırakıyorlar. Keşke suçlu hak ettiği cezayı tam alsa caydırıcı olur. Burada suç işleyenlere bir çift sözüm var. Son zamanlarda yakalanmayan bir suçlu kalıyor mu. Her taraf kamera. Suç işlekten vaz geçin, camiye cemaate devam edin.
    0
    0
    Yanıtla