SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Portekiz'de Arapgir Formasıyla Koşacak

0
Güncellendi - 2019-05-07 03:08:56
Portekiz'de Arapgir Formasıyla Koşacak
A- A+ PAYLAŞ

Ultra maraton yarışmalarına katılan Eda Kınacı, Arapgir formasıyla Portekiz'de yarışacak.

Arapgir Ali Özge Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan ultra maraton yarışçısı Eda Kınacı, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Katıldığı yarışmalarda elde ettiği derecelerle adından söz ettiren Kınacı, 26 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde Portekiz'de yapılacak olan Modern Pentatlon Biathle Triathle Avrupa Şampiyonası'na katılacak. Kınacı, Portekiz'de Arapgir formasıyla yarışmada yer alacak.

Her yarışa kendi imkanlarıyla katıldığını ifade eden Eda Kınacı, Portekiz'de gerçekleştirilecek olan Modern Pentatlon Avrupa Şampiyonası öncesi Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nu ziyaret etti. Cömertoğlu, Kınacı'yı elde ettiği derecelerden dolayı tebrik ederek, Portekiz'de gerçekleştirilecek olan Modern Pentatlon Avrupa Şampiyonası'nda kendisine destek vereceklerini iletti.

Kınacı, Avrupa şampiyonasına Arapgir Belediyesi'nin desteğiyle Arapgir formasıyla katılarak hem Arapgir'i hem de Türkiye'yi temsil edecek.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Kınacı'nın elde ettiği derecelerinden kendilerini gururlandırdığını ifade etti.

Arapgir Ali Özge Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan Kınacı'nın ultra maraton koşularında önemli dereceler elde ettiğini dile getiren Cömertoğlu, 26 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde Portekiz'de yapılacak olan Modern Pentatlon Biathle Triathle Avrupa Şampiyonası'nda Kınacı'ya başarılar diledi.

Arapgir Ali Özge Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan ve İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde doktora yapan Kınacı, katıldığı yarışmalarda üst üste önemli dereceler elde etti. Kınacı'nın elde ettiği dereceler şöyle:

2016 Çekmeköy Çamur Maratonu 30 km- Genel klasmanda 3.

2017 Sapanca Ultra Maratonu 30 km – yaş grubunda 1.

2018 Frig Vadisi Ultra Maratonu 54 km – yaş grubunda 1.

2018 İda Ultra Maratonu – Genel klasmanda 2.

2019 Manavgat Ultra Maratonu 70 km – Genel klasmanda 1.

2019 Alanya Modern Pentatlon Milli Takım seçmeleri Büyük Kadınlarda 3.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız