SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Puanı Hak Ettiğimizi Düşünüyorum"

0
Güncellendi - 2021-03-20 19:32:52
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, “Mücadele anlamında takımımız o coşkuyu verdi. Futbolcularım çok mücadele etti o yüzden puanı hak ettiğimizi düşünüyorum” dedi.

Buz, Gaziantep Futbol Kulübü maçı sonrası yaptığı açıklamada, “9 haftadadır kazanamayan bir Yeni Malatyaspor vardı. Sahamızda kazanmak istedik. Hafta içerisindeki çalışmalarımızda eksiklerimizi gidererek müsabakaya başlayacaktık ancak karşılaşmanın ilk 15 dakikası iyi oynayamadık ve duran toptan dikkatsizlikten geriye düştük. Zaten takımın özgüven açısından sıkıntısı var. Özellikle ilk devre mücadele anlamında takımımız dengeyi kurmaya çalıştı. Özellikle merkez orta sahamızda sıkıntı var. Yani defansın önünde oynayan arkadaşlar istediğimiz oyunu oynayamadı. Oyunu tutamadık.

İkinci devre oyunu elimize almıştık. Mücadele anlamında takımımız o coşkuyu verdi. Futbolcularım çok mücadele etti o yüzden puanı hak ettiğimizi düşünüyorum.  Müsabakadan önce çok önemli zor bir müsabakaya çıkıyoruz dediler. Antep, bu durumda olan takımlarda hakem seçiminde biraz daha dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum. Her iki takım açısından da bu kadar önemsiz bir müsabaka değildi. Onların da hedefi var bizim de. Milli takım arasında eksiklerimizi gidereceğiz. Allah'ın izniyle üstüne koyarak, analizlerimizi yaparak buradan doğru yola çıkaracağız" ifadelerini kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

32 yorum yapılmış

  • hangimiz sevmedik (3 yıl önce)
    Sayın hocam hayırlı olsun,orta sahamızın direnci çok düşük,rakip bizi çok rahat geçiyor orta sahada durdurmıyoruz,,bunun akabinde çok rahat gol yiyoruz,lütfen buna bir önlem,
    0
    0
    Yanıtla
  • Kanka44 (3 yıl önce)
    Hocam haklısın ama tetteh hadebe toptan çok rakip e dirsek atıp oyundan atılma derdindeler yeni oyuncularada şans versen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Hocam iki kere geriye düşülen maçta beraberliği yakalamamız çok önemli.Resmen enkaz devraldınız.Başarılı olacağınıza inancımız tam hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Hocanın,resimdeki yüz ifadesi!!! Nereden düştüm bu belaya der gibi,bir hâli var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle bir yıkıntı aldım başıma diyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Sanki galibiyet almış hoca gibi konuşuyorsun sayın hocam evinde bir puanı zorla mücadele etmeden kazanmissin tebrik ediyorum sevinme sizinde hakkınız keşke baskanida yanınıza alsanizda bir horon oynasaniz ne güzel olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Bu kulübün sorunu baskandir kulübü borç batagina batırdı maşallah cumartesi günü yancilar başkanı akladilar alttakiler sürekli kazana kazana bizi yakaladılar biz 10 haftada 5 mağlubiyet 5 beraberlik 25 puan kaybettik 5 puan aldık başkanın umrundami Haziran ayında küme düşmüş borç batağında bir takımı bırakır durun desenizde durmaz çantasını alır gider benim güzel malatyam 15 ,20 yıl yeniden uğraşır çabalar bir takımını lige çıkarir yeniden İstanbul yollarına düşer başkan arar o gelende aynen metin kaya çağlayan,hikmet Tanrıverdi ve adil gevregin yaptığını yapar Malatya ders almaz bu kısır döngü kıyamete kadar devam eder gider.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz ankara (3 yıl önce)
    Kaleci ertaç birkaç hafta dinlenmeli. Kaleye giden topu sadece seyrediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nurhak (3 yıl önce)
    Çıkarmakta irfan buza nasip oldu düşürmekte aynı zamandan adil e nasip oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • UĞUR TÜRKAN (3 yıl önce)
    Bu takımın asıl sorunu hep yönetim demiştim.Demeye devam edeceğim mali açıdan tamamen içi boşaltılmış bir kulüp olduğu gerçeğini göz ardı etmemek lazım.Maça ise gelmeye gerek yeni malatyaspor küme düşecektir.NOKTA..Geçen senenin tekrarını yaşıyoruz muhtemelen sonuda aynı olacak zaten bu tip takımların da yeri olmadığını düşünüyorum yönetiliş tarzı itibarı ile.Yeni MALATYASPOR'a seneye oynayacağı 1 lig'de başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Fixtur e iyi bakin Malatyanin rakipleri Kasimpasa basaksehir ve Kayseri dir Rize Konya düşürülmez Erzurum gençler Denizli düşer Malatya ankaragucu basaksehir Kayseri kasimpasa arasından biri gider ...Malatya icerdeki 3 maçı alsın yeter dışarda 1 beraberlik 1 galibiyet şart ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Paniğe kapılmayın 11 maç var .4 galibiyet 1 beraberlik yeter 45 + puan şart .fixture bakınca zor değil. Herkes birbiri ile oynayacak bugün Denizli basaksehir sonucu çok önemli baraj puanı açısından. Başakşehir kazanması halinde haftaya malatya ile oynuyor .yani iki maç üst üste kazanan altın bulur bu ligde .malatya gerek Erzurum Denizli gençler ve ankaragucu nden daha iyi .ben inanıyorum ..çok değil sadece iki galibiyet alsın üst üstte yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (3 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Yüzüklerin efendisinde diyor ya" umut bu topraklardan çoktan gitti" diye. Hahh işte o durumdayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Umut varya bizde
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek söylüyorum umut hepsinden daha iyi bir futbolcu
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Hocam 10 maç galibiyet yok yani ortada 30 puan var 5 puan almışız 25 puan kaybetmisiz başakşehir ve fener maçları çok zor onlarida kaybedersek tabana demir atarız biz bu filmi geçen sezon seyrettik suç ne oyuncularda nede hocalarda tek sorumlu baskandir Mayıs ayinda bizi düşürür ve bir dahada bu memlekete uğramaz daha önce 89 da metin kaya çağlayan 2005 te hikmet Tanrıverdi de böyle yapmıştı Malatya'da oturan bir başkan bulamayan İstanbul'da başkan arayan bir il süper lige zaten çok geliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Orta sahamız hiç yok gibiydi.yeni transferleri neden denemiyoruz.ne kadar kötüde olsalar bugünkü maçtakilerden daha kötü olamazlardı.bundan sonra telafisi olmayacak maçlarımız kaldı artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)KERNEKLİALİ isimli kullanıcı yorumuna
    Yeni transferler Afrika'dan toplanıp alınmış kimi oynatasin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçimini avcılık ve atıcılık ile sağlayan Afrikanın yerel kabilelerinden toplanan genç ve sıhhatli oyuncular futbolcu diye getirildi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yördem (3 yıl önce)
    Aylar sonra ilk defa istatiklerde %50 nin üzerinde bir maç oynadık bu iyi haber.kötü haber ise kalecilerimiz çok formsuz inanın ertaç olsun samed olsun bunları ptt 1.liginde bile kaleye koymazlar
    0
    0
    Yanıtla
  • boztepeli (3 yıl önce)
    Haftalardır yazıyorum.Aquah takımı sabote ediyor.Kesin bu oyuncuyu.Ağır kalıyor ve asabi.Orta saha yol geçen hanı olmuş.Pas yüzdesi çok düşük.Yan top zafiyetimiz var.Şut atmıyoruz.Ligin en kötü top oynayan takımıyız.İzlerken oyunumuz göz kanatıyor.İnşaallah ligde kalırız ama bu oyunla hak etmiyoruz.Hocam sana güveniyoruz.Başarılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Hocam,siz bu oyuna iyi mücadele başlığını koyarsniz eger, bu takım dusmustur
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    öncelikle oyuncuları kınıyorum. nedenine gelince parasal sorun olabilir yönetimi kalaya almayabilirsiniz. ama irfan hocanın ilk maçı her ne olursa olsun çıkıp top oynamanız lazımdı irfan hocaya hoş geşdin demeniz lazımdı. bu nasıl futbol öyle yaa iyi oynayan bir tane adam gösterin bir tane yok. birinci bölgeden üçüncü bölgeye kadar vasat futbol. yazıklar olsun oyunculara. iki aydır aguah oynamıyor. buda yönetimin suçu ya kardeşim aguahla sözleşme yenilesene. sivas kalecisi ile üç yıllık sözleşme uzatı adamlar üç haftadır puanları topladı. alın yenimalatyaspor sizin olsun rezil futbol. soğuttunuz be futboldan
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (3 yıl önce)
    Artık ilgilenmiyorum. Soğudum. Erzurum, ankaragücü, denizli küme düşmeyi kabullenmişlerdi. Aslan malatya hepsine puan verdi ve adamlar şimdi canını dişine taktılar. Gelde bu takımı takip et.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (3 yıl önce)
    Hocada bir sıkıntı yok. Takımda istek yok. Bitik. Keşke geçen sene düşseydikde de bu hale düşmeseydik. Düşmeyi hak eden tek takım malatya. İşallah düşerde bizde bu çileden kurtuluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gece gözlüm (3 yıl önce)
    İrfan hocam şu acuahi kadro dışı bırak bu adam bitmiş bir de bu takım 4-4-2 oynayamiyor taktik değişirse bir şeyler olabilir yorumcuları dinledim hep taktik ve acuahin performansından bahsettiler bunlar gör İrfan hocam bir de aly malle oynamalı kanatta
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (3 yıl önce)
    Aykut Kocabıyık ben her zaman olumlu eleştirilerden yanayım analizin gerçekten çok doğru yapmışsın inşallah bu bahtsizligi tersine çevireceğiz milli ara daha iyi gelecektir futbolcu kardeşlerimizin üstündeki baskı ve stress karabulutlari dağılacak tır ben irfan hocaya ve takımımıza güveniyorum birlikte başaracağız inşallah ??
    0
    0
    Yanıtla
  • AYKUT KOCABIYIK (3 yıl önce)
    oncelıkle ırfan buz hocama tekrar hosgeldınız dıyerek baslamak ıstıyorum.takımda defans anlamında cok hata yapan bır takım olduk. defansta farklı oyunculardan kurulu bır duzen denesek eldekı mevcut kadroya gore. ve orta alanda topu lutfen ahmet ve adem dagıtsın.aguah cok formsuz. zuquı ıyı ancak takımda cok yer bulmadıgından adaptasyon konusunda sıkıntı var. ılerde tetteh el ve kol oynatmayı bırakmalı.gazıantep macında kırmızı kart ıcten bıle degıldı. umut her zaman kı gıbı yasına gore cok kosan bır oyuncu bıtırıcı fazla olmasada yardım konusunda aguahtan yeterlı dıyebılırım. fofana daha serbest oynasa ornegın ılerde tetteh ıle ve mustafa orta alanda kaleye sert sut atmalı korkmadan.yıne ahmet te orta alanda sert sut atmaktan korkmamalı. takım bıraz daha ozguven ve bırlıktelıgı yakalarsa olacak ama vakıt cok degıl. antremanlarda son zaman dılımlerınde yapılan maclarda furbolcuları takım degıstırerek ve gerekırse kendılerını daha rahat edeceklerı mevkıde oynatırsak daha verım alırız kanısındayım. ırfan hocam nacızane fıkırlerım bunlar sıze ve ekıbınıze basarılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tomugi (3 yıl önce)
    İşallah hocam gerçekten sizin burada başarılı olmanızı yürekten istiyorum.Dualarımız sizlerle
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Yazık adem gibi bir futbolcu o penaltıyı yapmaz hadebe gibi biri o dirseği atmaz takımda disiplin yok düzen yok üzüntüden uykumuz gelmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)Hüseyin isimli kullanıcı yorumuna
    Adem ceza sahmizda top cikariyorsa o hatayı yapar .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    İrfan hocam, futbolla işi gücü olmayan Hadebeyi bir daha oynatma...Geçen sene Denizli maçında insanlık dışı faul yaptı kırmızı gördü bugünde durduk yere rakibe dirsek atarak kırmızı ile oyun dışı kaldı. Artı Beşiktaş maçında adamı bomboş bıraktı mağlubiyete sebep oldu, yine bu sezonki Denizlideki maçta adam kaçırması sonrası yine gol yedik. Bu adamı lütfen bir daha kadroya alma.
    0
    0
    Yanıtla