SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge B. Sahasında Berabere

0
Güncellendi - 2019-11-10 16:42:24
Pütürge B. Sahasında Berabere
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta Pütürge Belediyespor, sahasında Kilis Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

BölgeseL Amatör Futbol Ligi 2.Grup’ta sekizinci haftada Pütürge Belediyespor, sahasında Kilis Belediyespor’u konuk etti. 

Pütürge İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Erdal Yılmaz, Mehmet Can Onuk, Latife Kaya hakem üçlüsü yönetirken, Murat Akbaş ise dördüncü hakem olarak görev yaptı.

Pütürge Belediyespor; Mübarek Kılıç, Yunus Gezici, Enes Ataş, Gökhan Şahin, Alper Karagöz, Ahmet Özmen, Erdeniz Celal İpek, Ömer Faruk Sağdıç, Serhat Seçme, Ahmet Bezen ve Osman Demirkol on biriyle sahaya çıktı.

Kilis Belediyespor ise Mehmet Oğuzcan, Recep Coşkun, Mustafa Can Cap, Mehmet Can Aslan, Yusuf Kaplan, Yılmaz Dora, Gökhan Çamur, Eyup Ataş, Seydi Vakkas Eryılmaz, Hasan Özçelik ve Ahmet Yiğitel on biriyle mücadele etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı. Kilis Belediyespor, mücadelenin ikinci yarısında 1-0 öne geçti. Pütürge Belediyespor, 90.dakikada Yunus Gezici’nin golüyle durumu 1-1’e getirdi. Mücadelenin uzama dakikalarında başka gol olmadı ve takımlar sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız