SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge Belediyespor Sahasında Kaybetti

0
Güncellendi - 2019-10-14 15:52:43
Pütürge Belediyespor Sahasında Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta Pütürge Belediyespor, sahasında Adıyaman 1954 Spor’a 2-0 mağlup oldu ve haftayı puansız kapattı. Her iki takım oyuncuları sahaya, ‘Barış Pınarı Harekatında kahraman ordumuzun yanındayız” pankartıyla çıktı.

 BAL 2.Grup’ta dördüncü haftada Pütürge Belediyespor, Adıyaman 1954 Spor’u konuk etti. Pütürge İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Hatay Bölgesi Bölgesel Hakemi Akif Abdurrahman Morca yönetti. Morca’nın yardımcılıklarını Hatay Bölgesi Kadın Bölgesel Yardımcı Hakemi Elçin Kaba ile Hatay Bölgesi Bölgesel Yardımcı Hakemi Nesim Karenfil yaptı.

Pütürge Belediyespor Mübarek Kılıç, Yunus Gezici, Enes Ataş, Gökhan Şahin, Alper Karagöz, Ahmet Özmen, Erdeniz Celal İpek, Ömer Faruk Sağdıç, Osman Demirkol, İzzet Kılıç, Mehmet Kibar on biriyle mücadele etti.

Adıyaman 1954 Spor ise sahaya Gökhan Zirekli, Emrah Akar Tayfun Karadağ, Yunus Emre Eserdi, Kubilay Yıldırım, Ali İhsan Özkanca, Caner Çolak, Emre Aydoğan, Doğukan Genç, Ömürcan Karaca, Halil Akhan on biriyle çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki tarafta gol bulmak için etkili ataklar geliştirdi ancak gol sesi çıkmadı. İlk yarı 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı. Adıyaman 1954 Spor, karşılaşmanın ikinci yarısında bulduğu gollerle karşılaşmayı 2-0 kazandı. 

Adıyaman 1954 Spor’un gollerini 60.dakikada penaltıdan Tayfun Karadağ ile 77.dakikada Ali kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız