SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Rahat ve Güvenli Ortamda Alış Veriş'

0
Güncellendi - 2021-05-09 01:36:18
'Rahat ve Güvenli Ortamda Alış Veriş'
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Bostanbaşı Semt Pazarını ziyaret ederek esnaflarla ve alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet ettiler.

İçişleri Bakanlığının talimatı gereği koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma döneminde 8 ile 15 Mayıs günlerinde saat 10:00 ile 17:00 arasında hizmet verebilecek olan semt pazarları, Yeşilyurt’unda farklı noktalarında vatandaşlara hizmet verdi.

Yeşilyurt Belediyesi başta olmak üzere ilgili kamu ve kurumlarca denetlenen pazar alanlarında sosyal mesafe, temizlik ve maske gibi kuralların yanı sıra tezgahların yerleştirilmesi ve vatandaşların uyması gereken kurallar hakkında yetkililer tarafından sık sık uyarılar yapıldı.

Bostanbaşı Semt Pazarını ziyaret eden Tüfenkçi ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, esnafları ve vatandaşları maske takmaları ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyardılar.

Esnaflara ‘hayırlı işler bol kazançlar’ temennisinde bulunan Milletvekili Bülent Tüfenkçi ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, alış veriş yapan vatandaşlarla da sohbet edip, Yeşilyurt Belediyesi tarafından hazırlanan pazar çantalarını hediye ettiler.

Yeşilyurt’un farklı noktalarında hizmet veren pazar alanlarında her hangi bir sorun yaşanmadan vatandaşların alış verişlerini rahat ve güvenli ortamda yaptığını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Pandemi tedbirleri kapsamında devam eden tam kapanma döneminde sadece 8 ile 15 Mayıs günlerinde açık olmasına karar verilen pazar alanlarımızda gerekli tedbirleri aldık.Hijyen ve dezenfektan çalışmalarımızla tertemiz hale getirdiğimiz pazar alanlarımızda görev yapan Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz gerek esnaflarımızı gerekse de vatandaşlarımızı kurallara uymaları noktasında uyarılarda bulunuyorlar.Esnaflarımız rahat bir ortamda ürünlerini satarken vatandaşlarımızda sosyal mesafe kuralları altında alış verişlerini yapıyorlar. AK Parti MKYK Üyemiz ve Milletvekilimiz Sayın Bülent Tüfenkçi, AK Parti İlçe Başkanımız, Kadın Kolları Başkanımız ve Meclis Üyelerimizle birlikte Bostanbaşı Semt Pazarımızı ziyaret ederek esnaflarımıza hayırlı işler dileklerimizi ilettik, vatandaşlarımızla sohbet ettik. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın belirlenen kurallara uymaları hepimizi sevindirmiştir. Pazar esnafımızın maske kullanımına dikkat ettiğini gördük ve memnuniyetimizi ifade ettik. Kurallara uyarak satış yapan tüm pazar esnafımıza çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak alış veriş yapan vatandaşlarımıza pazar çantalarını hediye ettik. Bütün esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum, bereketli kazançlar diliyorum. Alış verişlerini güzel ortamlarda yapan tüm hemşehrilerimize ise hayırlı iftarlar diliyorum. Salgın sürecinin başarıyla atlatılması için hepimiz üstümüze düşen görevleri layıkıyla yerine getirmeliyiz. Yeşilyurt Belediyesi olarak tüm sorumluluklarımızı yerine getirip, salgının bulaş riskinin azaltılması ve yayılımını önlemek için her türlü tedbiri aldık, bundan sonrada aynı ciddiyetle hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Bütün esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın Kadir Gecesini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum ve şimdiden Ramazan Bayramlarını kutluyorum.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız