SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rakipler Kazandı, BYMS 4 Sıra Aşağı İndi

0
Güncellendi - 2019-11-11 02:10:08
Rakipler Kazandı, BYMS 4 Sıra Aşağı İndi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligde 11. hafta Pazar günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. DG Sivasspor haftayı 21 puanla lider olarak tamamlarken, Göztepe deplasmanında 1-1 berabere kalan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 1 puan almasına rağmen 3. sırada girdiği 11. haftayı 7. sırada bitirdi.

SONUÇLAR VE PUAN CETVELİ..

11. haftada Trabzonspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Alanyaspor haftalardır sürdürdüğü liderlik koltuğunu, haftayı 2-0'lık İ.H. Konyaspor galibiyetiyle kapatan D.G. Sivasspor'a kaptırdı. BYMS, deplasmanda 1 puan almasına karşın, altındaki rakipleri Trabzonspor, M.Başakşehir ve Galatasaray'ın haftayı galibiyetle kapatmaları üzerine, 7'nciliğe indi.

Ligde 11. haftanın toplu sonuçları şöyle:

Bu sonuçların ardından puan sıralaması şöyle oluştu:

MİLLİ MAÇ ARASI VE 12. HAFTA FİKSTÜRÜ..

A Milli Takımımızın 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 14 Kasım'da İstanbul'da İzlanda ve 17 Kasım'da deplasmanda Andorra ile oynayacağı maçlar Süper Lige bu hafta ara verildi.

12. hafta karşılaşmaları  22- 25 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Bu haftada, B.Yeni Malatyaspor, 24 Kasım Pazar akşamı kendi sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

12. haftanın programı şöyle:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: B.Yeni Malatyaspor'un 1-1 sonuçlanan Göztepe maçına çıkan 11'i (iha- İzmir)

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Tarkan (4 yıl önce)
    Erkan ın duruşuna bakın
    0
    0
    Yanıtla