SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Rekabet Başarıyı Getirecek"

0
Güncellendi - 2017-07-11 00:33:50
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un kalecisi Ertaç Özbir, “Yeni Malatyaspor’u layık olduğu yere taşımak istiyoruz. Her mevkide rekabet olduğu gibi bizim bölgede de olacak ve bu rekabette tabi ki Yeni Malatyaspor’un menfaatlerine olacaktır. Rekabet bizim için başarıyı getirecektir” dedi.

TFF 1. Lig’de başarılı bir sezon geçiren Özbir, takımın Süper Lig’e çıkmasında büyük rol oynadı. Kaleyi sonradan devralan ve kurtarışlarıyla takıma büyük katkı sağlayan başarılı eldiven, Süper Lig’de oynayacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Fransa ekibi Le Havre’den transfer edilen kaleci Fabien Farnolle ile birlikte yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Özbir, kalede yaşayacak rekabetten oldukça memnun olduğunu ifade etti.

Özbir, birinci etap kamp çalışmalarının yoğun tempoda geçtiğini belirterek, “Kamp çalışmaları yorucu olsa da çok verimli geçiyor. Süper Lig bu sene diğer sezonlara göre daha zor geçecek gibi duruyor. Diğer takımların yaptığı transferler de bunu gösteriyor zaten. Ertuğrul hocamız daha önce bu ligde şampiyon olmuş biri. Hocamız daha önceki değerlerini bilgilerini ve birikimlerini bize bu sene aktarmaya başladı. Bizde bu doğrultuda Süper Lig’e renk katan bir takım olmak istiyoruz” diye konuştu.

Sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getiren başarılı eldiven, şunları söyledi: “Tüm takımlar her maçını tabi ki kazanamaz. Bazen gününde olur takım bazen olmaz. Bizde oynayacağımız 34 maçı iyi oynayarak kazanabildiğimiz kadar maç kazanmak istiyoruz. Şuan için sezona başlamadık ve neler yapacağımızı konuşmak için erken çünkü daha diğer takımları görmedik, bizim ne yapacağımızı henüz hazırlık maçı da oynamadık bilemiyoruz ama bizim hedefimiz çıktığımız maçlarda iyi oynayıp istediğimiz sonuçları almak ve bu lige renk katmak. Süper Lig’e renk katacağımıza inanıyoruz.”

Özbir, kalede tatlı bir rekabetin yaşanacağını anlatarak, Fransa’nın Le Havre takımından transfer edilen kaleci Fabien Farnolle’nin takıma katılmasını rekabeti artıracağını ve bu rekabetin takıma olumlu yansıyacağını kaydetti.

Başarılı kaleci, Evkur Yeni Malatyaspor’un başarısı için çok çalıştıklarını ifade ederek, “Kalede her sene olduğu gibi bu senede sağlam bir rekabet olacak. Fabien’de kadromuza katıldı. Kaliteli bir ağabeyimiz diyebilirim. İnşallah bizlerde diğer kaleci arkadaşlarımızla beraber, takım arkadaşlarımızla beraber çok çalışarak Yeni Malatyaspor’u layık olduğu yere taşımak istiyoruz. Her mevkide rekabet olduğu gibi bizim bölgede de olacak ve bu rekabette tabi ki Yeni Malatyaspor’un menfaatlerine olacaktır. Rekabet bizim için başarıyı getirecektir” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız