SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rektör Prof.Dr. Kızılay Kalite Toplantısında

0
Güncellendi - 2021-03-20 01:36:04
Rektör Prof.Dr. Kızılay Kalite Toplantısında
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, üniversitelerin kalite ve iyileştirme toplantısına katılarak görüşlerini dile getirdi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından ilk defa 2020 yılında uygulanmaya başlayan “2020 Yılı İzleme Programı” değerlendirme toplantısına katıldı.

Çevrim içi gerçekleştirilen programa, Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve “2020 Yılı İzleme Programı” kapsamında değerlendirilen 25 üniversitenin rektörü katıldı.

Toplantıda 2020 Yılı İzleme Programında değerlendirilen üniversitelerin kalite ve iyileştirme çalışmaları ele alındı.

Kızılay, üniversitelerin kalite ve iyileştirme toplantısına katılıp görüşlerini dile getirdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız