SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Resim Yarışması Sonuçlandı

0
Güncellendi - 2019-12-04 02:40:02
Resim Yarışması Sonuçlandı
A- A+ PAYLAŞ

Ticaret Bakanlığı tarafından kooperatifçilik bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla Türkiye genelindeki ortaokullar arasında düzenlenen “Kooperatifçilik” temalı resim yarışmasının sonuçları açıklandı.

Malatya’dan yarışmaya katılan ortaokullar arasında Biruni Ortaokulu Malatya il Birinciliği’ni kazanırken, Doğanşehir Atatürk Ortaokulu 2. ve 3. dereceyi kazanan yarışmacıları çıkaran okul oldu.

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, eğitim çağındaki çocukları ve gençleri kooperatifçilik konusunda bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak, sanatsal çalışmalarını desteklemek, değerlendirmek, sergilemek ve kalıcı eserler bırakmaya özendirmek amacıyla düzenlenen “Kooperatifçilik” konulu resim yarışmasında, İstanbul, Sakarya ve Rize’den 4 öğrencinin Türkiye genelinde dereceye girdiği açıklandı.

Sıralamanın yapılmadığı söz konusu 4 öğrencinin ödüllerinin Türkiye Kooperatifleri Fuar açılış töreninde takdim edileceği belirtildi.

Doğanşehir Atatürk Ortaokulu’ndan iki öğrenci dereceye girdi

Ticaret Bakanlığı Resim Yarışması Seçici Kurulu, Türkiye genelinde dereceye giren öğrencileri belirlemenin yanı sıra, il bazında da değerlendirme yaptı.

Bu değerlendirme sonucunda, Malatya Biruni Ortaokulu’ndan Şeyma Çeri’nin çizdiği resim, il bazındaki değerlendirmede Malatya birincisi olurken, Doğanşehir Atatürk Ortaokulu’ndan Müberra Çelebi Malatya ikincisi, Mihrişah Arpacı ise Malatya üçüncüsü oldu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız