SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Robin Yalçın Almanya'da Çalışıyor

0
Güncellendi - 2020-04-22 01:53:57
Robin Yalçın Almanya'da Çalışıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’da ön libero oyuncusu Robin Yalçın, bireysel antrenmanlarını Almanya’daki evinde gerçekleştiriyor.

Koronavirüs (kovid-19) tedbirleri kapsamında Süper Ligin süresiz olarak askıya alınmasının ardından çalışmalarına Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde başlayan Robin Yalçın, çalışmalarını evinde sürdürüyor. 

Teknik heyetin hazırlamış olduğu program kapsamında çalışmalarına devam eden Robin Yalçın, yaptığı çalışmaları sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Almanya’da ailesinin yanında bulunan Robin Yalçın, geçtiğimiz sezonun devre arasında BtcTurk Yeni Malatyaspor’a transfer oldu. 2018-2019 sezonunda 11 karşılaşmada görev alan Robin Yalçın, bu sezon ligde 24 karşılaşmada 2 bin 124 dakika sahada kalırken, 3 gol kaydetti. 

Robin Yalçın, BtcTurk Yeni Malatyaspor formasıyla toplamda 42 maça çıkarken, 4 gol kaydedip, 1’de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ünal (3 yıl önce)
    Bence de?
    0
    0
    Yanıtla
  • AKAB (3 yıl önce)
    O zmn ligde kaliriz...???
    0
    0
    Yanıtla