SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Robin Yalçın da YMS'ye Veda Etti

0
Güncellendi - 2020-08-17 16:56:17
Robin Yalçın da YMS'ye Veda Etti
A- A+ PAYLAŞ

49 kez Yeni Malatyaspor’un formasını giyen ön libero oyuncusu Robin Yalçın, sarı siyahlı takıma veda etti.

2018-2019 sezonunda Rizespor’dan ayrılan ve Yeni Malatyaspor’a transfer olan 26 yaşındaki ön libero Robin Yalçın’ın sarı siyahlı takımla sözleşmesi bu sezon itibariyle sona ermişti.

Almanya doğumlu olan ve daha önce Stuttgart forması giyen Yalçın, daha sonra 2015-2016 sezonunda Rizespor’a transfer oldu. Daha sonra sürpriz bir şekilde Karadeniz temsilcisinden ayrılan Robin Yalçın, Yeni Malatyaspor’a transfer oldu. 49 kez Yeni Malatyaspor’un formasını giyen ve bu karşılaşmalarda 4 gol, 1 asistlik performans sergileyen Yalçın, geçen sezon ligde 31 karşılaşmada 2 bin 596 dakika görev alırken, 3 gol kaydetti.

Sarı siyahlı takımla bu sezon sonu itibariyle sözleşmesi tamamlanan Yalçın, Sivasspor ile anlaştı.

Sosyal medya hesabından Yeni Malatyaspor formasıyla gol sevinci yaşadığı bir anın fotoğrafına yer veren Yalçın, “Her şey için teşekkür ederim. Bir yanlışım olduysa hakkınızı helal edin” mesajını paylaştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Mehmet (3 yıl önce)
    İyiki gitmiş kasımpaşa maçını onun yüzünden kaybetmiştik sonraki maçlarda aynı hataları yaptı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemallettin (3 yıl önce)
    Bu konu dışı birşey yazacam. Bskshr 1 . 3 €€€ 4 . 3 Trbzn 3 . 1 $$$ 3 . 4 Bu formul ne anlama geliyor. Bilenler yazsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Kasımpaşa maçındaki yollarca unutulmayacak hata belliki de Kasımpaşa’yı kurtardı Malatya’yı düşürdü.Vasat bir oyuncuydu hatadan dolayı seni unutmayacağım .
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Teşekkürler,Ayağına sağlık,Allah sakatlık vermesin,Yolun açık olsun,güle,güle.....................
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (3 yıl önce)
    Malatyaspor canla başla oynayan büyük bir futbolcu kaybetti. Keşke yönetim tutabilseydi. Yolun açık olsun ROBİN
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Yolu açık olsun,Sahada kendisine verilen görevi dört dörtlük yapan,Karakteri de bir o kadar üst seviyede bir fuıtbolcuydu. Bu şehirde yeri her zaman olacaktır.Güle Güle ROBİN YALÇIN..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cirmikti li (3 yıl önce)
    Şahsen ben üzüldüm.robin yalçın.mucadekeci yapısı vardı.benim beğen digim oyuncular,mizdan bir idi.uzuldum.hikmet Karaman çocuğun ayarını bozdu forvet arkası oynati.bazen de sağ iç.robinin göre vi stoper önü ve Orta saha takviyeli görevi vardı.hikmet Karaman takımın feleğin şaşırtı.umarim bu sefer başkan hata yapmaz.yolun açık olsun Robin yalçın.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)Cirmikti li isimli kullanıcı yorumuna
    Yahu kimse kimsenin ayarını bozmadı takımın ayarını adil başkanın ta kendisi bozdu kardeşim bu böyle biline. Elinde kadro olmayan her teknik adam alternatifler yaratır elindekilerle hikmet hoca'da olmayan kadro'ya yama yapmaya çalıştı tutmadı nokta.Biraz daha hakkaniyetli yorumlar yapalım lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44Sevdalisi (3 yıl önce)
    Bu futbolcu büyük kayip.yerini doldurmak zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gazi (3 yıl önce)
    Yolun açık olsun robin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Şimdi Sivas düşünsün. MALATYASPOR bağırsaklarını temizliyor...Mina ve Hadebe hariç hepsi takımı sattı. Bahçeleri bahar görmesin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Kasımpaşa maçında yediğimiz ilk goldeki hatan affedilir bir kusur değildi. Ben bu tarz hataları asla unutmam. Defolsun gitsin. Bi lafım da adilos gevrekinho ya. Şehrin siyasileri geç kalmayıp erkenden adilos gevrekinho yu sıkıştırsalardı ya istifa ederdi ya da transferleri açıklarlar. Şimdi rahat olduğu için hiçbir transfer açıklanmıyor. Lapadula nerede godoy nerede kaleci herrara nerede. Çilek transferimiz murat akça ile mi ligin tozunu dumana katacağız. Aynı hüznü bir yıl daha yaşamak istemiyorum. Ve malatyasporu takipten çıkıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (3 yıl önce)Mülayim isimli kullanıcı yorumuna
    Çok yanlış tavırlar. HATASIZ kul olmaz GENELE bakacaksın. Canla başla oynadı çocuk hakkını yemeyelim. Hiç hata yapılmazsa takım da şampiyon olur du.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsabetli olur.Senin gibi kırılgan taraftarların hiçbir faydası yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nahit ataman (3 yıl önce)
    Bir iki hata yapti evet ama adamligi olan tek furbolcuydu kimse bilmez ramazan ayinda orduzu mahallesine baya yardim kolisi ve nakit para yardimi yapmisti hangi futbolcu yapmistir boyle bi yardim futbol cahili insanlarimiz hemen yargilamis yolu acik olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Bu sene en az iki maçın puansız sonuçlanmasına neden olan yanlış pas vererek gol yememize neticede maçlardan puansız ayrılmamıza sebep oldu.Tabiiki bilerek değil ama o profesyonellikte bir oyuncunun bunu yapmasını beklemiyor insan.Yinede yolu açık bahtı iyi olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖPÇÜ (3 yıl önce)
    İşini , verilen saha içi görevi hakkıyla yapan bir futbolcu...Yolun açık olsun Yalçın....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    evet yanlisiniz var önceliği nizi malatya ya vermediniz ben bun da bunu anlarım önce ekmek yediğin yer 'olacak
    0
    0
    Yanıtla