SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Saat 02.00.. Çatıda Bağıran Biri Var!

0
Güncellendi - 2018-12-27 05:45:49
Saat 02.00.. Çatıda Bağıran Biri Var!
A- A+ PAYLAŞ

Kent merkezindeki bir otelin çatı katına çıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs, görevlilere zor anlar yaşattı.

Olay, saat 02.00 sıralarında, Atatürk Caddesi eski belediye binası karşısındaki bir otelin çatısında meydana geldi. Çatıya çıkan bir kişi, kendisiyle ilgilenilmediğini, aşağıya atlayacağını bağırarak söyleyince, vatandaşlar şahsı farketti. Olay yerine polis, itfaiye ve ambulans ekipleri geldi.

Adının M.S.Y. olduğu öğrenilen şahıs, kendisini ikna etmeye çalışan polislere, bir işlem için gittiği karakolda kendisiyle ilgilenilmediğini öne sürdü. Dilekçe olduğu sanılan bir kağıdı polislere atan ve aşırı alkollü olduğu da belirlenen şahıs, konuşularak ikna edildi ve daha sonra sedyeyle aşağı indirilerek, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi.

Otel görevlileri, şahsı bina içerisinde görmediklerini, çatıya yangın merdiveninden tırmanmış olduğunu öne sürdüler.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız