SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şaban Sınıfımızda' Okullarda..

0
Güncellendi - 2019-12-19 21:22:38
'Şaban Sınıfımızda' Okullarda..
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MBŞT) Gezici Eğitsel Etkinlikler düzenliyor. İlkokullara giderek sınıfları tek tek ziyaret eden MBŞT ekibi, “Şaban Sınıfımızda” adlı gösteriyle tiyatroyu öğrencilerle buluşturuyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2019-2020 Yılı ilk gezici eğitsel etkinliğini Yeşilyurt Kılıçaslan İlkokulu'nda gerçekleştirdi. MBŞT ekibi, sınıf sınıf gezerek “Şaban Sınıfımızda” isimli etkinliği öğrencilere sergiledi. Oyunun ardından öğrencilere çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

Malatyalı hemşerimiz Kemal Sunal'ın rol almış olduğu filmlerden kesitlerin skeç halinde canlandırıldığı “Şaban Sınıfımızda” etkinliğinde, rol model olması açısından Kemal Sunal'ın fazlaca bilinmeyen yardımseverlik yönü de anlatılıyor.

Yeni nesiller tarafından bilinirliğinin artırılması amacıyla Sunal’ın yeteri kadar bilinmeyen yönleri aktarılarak, değerler eğitimi kapsamında öğrencilere yardımseverliğin önemi ve yardımın gizli yapılması gerekliliği vurgulanıyor.

“Şaban Sınıfımızda” isimli gezici etkinliğin Malatya'nın uzak mahallelerinde de öğrencilerle buluşturulacağı belirtildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız