SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fenerbahçe, Y.Malatyaspor'a Transferini Duyurdu!

0
Güncellendi - 2021-08-20 02:15:43
Fenerbahçe, Y.Malatyaspor'a Transferini Duyurdu!
A- A+ PAYLAŞ

Sarı lacivertliler, Sadık Çiftpınar'ın Yeni Malatyaspor'a transferini, "2019 yılında Fenerbahçemizin formasını giymeye başlayan, istisnasız her zaman ruhu ve aidiyetiyle formamızın hakkını vermek için mücadele eden, gerek kişiliği gerek özel yaşamı gerekse futbolculuğu ile örnek bir sporcu olan Sadık Çiftpınar ile yollarımız ayrılmıştır. Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile anlaşan Sadık Çiftpınar’a yolun açık olsun diyor; kariyerinin geri kalanında sonsuz başarılar diliyoruz." açıklamasıyla duyurdu.

Fenerbahçe, Sadık Çiftpınar'ın Yeni Malatyaspor'a transfer olduğunu resmen açıkladı.

İşte o açıklama;

"2019 yılında Fenerbahçemizin formasını giymeye başlayan, istisnasız her zaman ruhu ve aidiyetiyle formamızın hakkını vermek için mücadele eden, gerek kişiliği gerek özel yaşamı gerekse futbolculuğu ile örnek bir sporcu olan Sadık Çiftpınar ile yollarımız ayrılmıştır.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile anlaşan Sadık Çiftpınar'a yolun açık olsun diyor; kariyerinin geri kalanında sonsuz başarılar diliyoruz.

Çocukluk hayali olan Fenerbahçe forması için her zaman elinden gelenin en iyisini yapan Sadık Çiftpınar'a; Kulübümüz ve kalbi Fenerbahçe ile atan milyonlarca taraftarımız adına ortaya koyduğu tüm fedakârlıklar, sahada formamız için verdiği emek ve hizmetler için teşekkür ediyoruz.

Sadık Çiftpınar'dan 8 milyon TL'lik fedakarlık!

Fenerbahçe ile sözleşmesini fesheden Sadık Çiftpınar, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. 28 yaşındaki futbolcu ayrıca sarı lacivertli kulüpten alacağı 8 milyon TL'den de vazgeçti.

Kaynak: malatyahaber.com- www.fenerbahce.org

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Mehmet (2 yıl önce)
    Keşke paranı alsaydın. Fenerde para çok...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali koç gibi birine 8 milyon TL bırakılırmı kardeşim?
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Yuvana hoş geldin Sadık, giderken senin için sevinmiş, takımımız adına üzülmüştüm. Şimdi de geldiğin için aynı şekilde sevinçliyim. Tekrar yuvana hoş geldin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Bir sandıkla olmaz olmaz. Takıma çok kaliteli topçular lazım. Adem bu haliyle bu takımda oynamaz. Çünkü toplama larla takım olunmaz. Her yıl bu senaryo bıktık yav. Doğru dürüst futbolcu yok takımda. Bu nasıl yönetim bu nasıl iştir. Böyle rezillik olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    malatyasporlu sadık fenere gittiğinde oynadığı ilk maçta malatyaya karşı gol atıp inanılmaz sevinen o sevinci halen gözümün önüne geliyor ve siz bu futbolcuyu 1 yıldırda işe yaramaz bir futbolcuyu transfer edin adil gevrek istifa istifa beceriksiz transferle 2.lig 3. lig topçuarı transferlerle malatyasporu bu sene kesin küme düşürürsün
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir futbolcu ekmek yediği takımda gol atınca sevinmeyipde ağlayacakmıydı?Bu nasıl bir mantık?Senin mantığına göre sadık,Fenerbahçeye gol atınca yada takım yenince sevinmemesi gerekir.Çünkü Fb de de oynadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert oyuncu hangi takımda oynarsa o takıma katkı sağlamak zorunda Içimizde kendini malatyalı sananlara söyle başkan ,hoca istifa diye kendini yırtanlara oyuncuları yuhluyanlara trabzonu alkışlıyanlara Malatya sporlu olmaktan utananlara ne diyeceksin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor1966 (2 yıl önce)
    İrfan hoca acilen 3-5-2’den vazgeçmeli. 6 numara ve sağ kanat alınmalı. Ve iki yıldır en büyük eksik olan 10 numara alınmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hâlâ irfan hoca diyor ya. Hoca falan değil o, adam gibi teknik direktör lazım takıma!
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Sadik evine hos geldin isallah eski gulerini emegini malatya turkiyeye gosterirsin bol sanslar
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Yuvana hoş geldin kaldığın yerden devam diyorum bize göre en büyük özelliğiniz sahada gönülden candan oynamanız o gün terinizin son damlasını çimlere dokmenizdir bu taraftar sizi seviyor inşallah futbolu burada bırakırsınız diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    .milyonunda vaz geçen sadık boşuna vaz geçmez. o parayı malatyaspordan çıkaracak. demek malatya fenerden zengin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Sakat 1 yıldır tek bi maça dahi çıkmamış ama transfer transfer diye gözümüze sokmayı bırakın 3 lü defans da ısrar eden hoca ile daha çok 5 gol yeriz iyi bir sağ bek önlibero on numara 8 numara 3 tane çeşitli mevkilere üst düzey oyuncu alınmazsa açık ara ptt 1.lig e yolcuyuz yolcudur abbas bağlasan durmaz örnek ( Adil GEVREK )
    0
    0
    Yanıtla