SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadık Çiftpınar'ın Yerine Düşünülüyor İddiası

0
Güncellendi - 2018-12-28 17:18:49
Sadık Çiftpınar'ın Yerine Düşünülüyor İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Sadık Çiftpınar'ın yerine Trabzonspor ile yollarını ayıran Mustafa Akbaş'ı düşündüğü ileri sürüldü.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında yakaladığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken Evkur Yeni Malatyaspor, devre arası transfer döneminde de en dikkat çeken kulüpler arasına girmeye aday.

Takımın genç stoperi Sadık Çiftpınar'ı transfer için Beşiktaş ile birlikte Fenerbahçe'nin de devreye girmesinin ardından Evkur Yeni Malatyaspor, arayış içerisine girdi. Sadık'ın devre arasında Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye transferine kesin gözüyle bakılırken, sarı kırmızılı yönetim ise genç stoperin yerini son olarak Trabzonspor'un formasını giyen Mustafa Akbaş ile doldurmak istediği öğrenildi.

Akbaş ile Süper Lig ekibi Akhisarspor'un da devrede olduğu ifade ediliyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Kesinlikle bize uymayan bir futbolcu.elimizde kalacağı kesin.sorunlu oyuncu istemiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Gereksiz ve vasat bir transfer olur sakın almayın!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Taha (5 yıl önce)
    Sadık 3 büyüklere gitsin bende Malatyayı terk edecem.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (5 yıl önce)
    Trabzon dan gelen hocasida futbolcusuda tutmuyor.xGecmiste gördük.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal (5 yıl önce)
    Böyle kendini bişey sanan disiplinsiz adamları futbolcu diye oynatanlarda kabahat.Üstüne para verseler dahi almamak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu takım bir hafta yenilince küme düşüren,iki hafta galip gelince şampiyonluk şarkıları söylüyenler; Yahu 3 sezondur hem sadık hemde boutaibi yerden yere vurdunuz,şimdi de satılırmı diye bağırıyorsunuz? Tutarsızlık var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yürekten sizi?????????
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Sadık Beşiktaşa,Boutaib ise yurt dışı veya yurt içindeki tekliflere göre gidecek.İkinci sezonda bu futbolcular olmuyacak.Takas yerine para daha iyi olur diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün (5 yıl önce)
    Sadık ı niye bu kadar abartıyorsunuz diyenler neredeler,
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Bu oyuncu sürekli Sakat olduğu için TS oynatmıyor 2. Bir Ömer Şismanoglu vakası olur sakın hâlâ. ....
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (5 yıl önce)
    elindeki iyi oyuncuları satıp çürük oyuncu ıskarta oyuncu getirmeyin. sadık ı kaça satacan max. satacağın 1.5 2 milyon. fener atıf ı veriyorsa 1 milyon euroya ver gitsin sadık ı ama takıma ıskarta oyuncu getirmeyin. sadık ayarında topçu zor gelir bu takıma. sadık takımda kalsın ikinci yarı çok maç kazandırır. başkan akıllı ol. defansın bel kemiği adamı gönderiyorsun. sen zaten 2. yarıdaki başarı ile sadık ın parasını çıkartırsın. sadık malatya da mutlu zaten. sadık tertemiz anadolu çocuğu. istanbul da yerler bitirirler bunu. sadık kal takımda biz de seni efsane yapalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    kendi memleketinin takımında sorun çıkarıp kadro dışı bırakılan topçudan bize ne faydası olur.. yalçın ayhanın kopyası çıkar sadece
    0
    0
    Yanıtla
  • ismail (5 yıl önce)
    aslaa alınmasın aslaaa
    0
    0
    Yanıtla