SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadık: "Kamp Verimli Geçiyor"

0
Güncellendi - 2016-07-19 03:57:30
Sadık:
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor tempo artırdı. Sezona iyi başlamak isteyen sarı kırmızılılar, ilk etap kamp çalışmaları kapsamında güç ve kondisyon depoluyor.

Geçtiğimiz sezon bir dizi sıkıntılar yaşayan ancak kümede kalan Yeni Malatyaspor, ikinci sezonunu yaşayacağı PTT 1. Ligi’nde aynı kabusu görmemek istiyor. İki sene içerisinde Süper Ligi çıkmayı hedefleyen sarı kırmızılılarda teknik heyet, futbolcuları yeni sezona en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor.

Geride kalan sezonun en başarılı isimlerinden olan defans oyuncusu Sadık Çiftpınar’ın kamp çalışmalarındaki hırs, istek ve mücadelesi göz dolduruyor. Yeni Malatyaspor savunma hattının emniyet sibobu olan genç savunmacı, yeni sezonda da takıma büyük katkı sağlayacağının sinyallerini verdi.

Adı sezonun sona ermesinin ardından birçok kulüple anılan ancak kulübün mutlu olduğunu ifade eden Çiftpınar, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Bolu Termal kampının verimli geçtiğini belirtti.

Çiftpınar, takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, lig başlangıcına kadar hazır hale geleceklerini ifade etti.

Genç defans oyuncusu, Yeni Malatyaspor’un başarısı için elinden gelenin en iyisini yapacağını da sözlerine ekledi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız