SON DAKİKA
SON DEPREMLER

..Ve Sadık Çiftpınar Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

0
Güncellendi - 2019-01-05 06:59:02
..Ve Sadık Çiftpınar Fenerbahçe'ye Transfer Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de günlerdir konuşulan transfer gerçekleşti. Evkur Yeni Malatyaspor’da yıldızı parlayan 26 yaşındaki stoper Sadık Çiftpınar, Fenerbahçe’ye transfer oldu.

Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor forması giyen 26 yaşındaki stoper Sadık Çiftpınar transferini bitirdi. Sarı lacivertlilerin, 1 milyon Euro bonservis bedelinin yanı sıra Yiğithan Güveli'yi bonservisiyle sarı kırmızılılara verdiği iddia edildi. Ayrıca, Fenerbahçe’nin genç oyuncusu Barış Alıcı ise ikinci yarıda kiralık olarak Evkur Yeni Malatyaspor’un formasını giyecek.

Süper Lig’de devre arasına girilmesinin ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın gündemine giren Evkur Yeni Malatyaspor’un 26 yaşındaki stoperi Sadık Çiftpınar’ın transferi gerçekleşti. Günlerdir süren görüşmeler neticesinde Evkur Yeni Malatyaspor’a en ciddi teklifi sunan Fenerbahçe, Sadık Çiftpınar’ı kadrosuna kattı. İki kulüp Sadık Çiftpınar’ın transferi konusunda anlaşma sağlarken, İstanbul ekinin Evkur Yeni Malatyaspor’a, genç stoperin bonservisi için 1 milyon Euro’nun yanı sıra 21 yaşındaki 1,93 metre boyundaki stoper Yiğithan Güveli’yi bonservisiyle verdiği, orta sahanın sağında forma giyen 22 yaşındaki Barış Alıcı’nın ise ikinci yarıda ve sonraki sezonda (1,5 sezon) kiralık olarak Evkur Yeni Malatyaspor’un formasını giyeceği öğrenildi.

Sadık için Fenerbahçe’yle anlaştıkları rakam ile bilgi vermeyen Kulüp Başkanı Adil Gevrek, takaslarla ilgili olarak da “Yiğithan genç bir oyuncu, bizim de bildiğimiz bir oyuncu. Yiğithan’ı bonservisiyle aldık, Barış Alıcı ise kiralık olarak forma giyecek” diye konuştu.

“ALLAH’IM ŞÜKÜRLER OLSUN”

Sadık Çiftpınar’ın Fenerbahçe’ye transferi sonrası eşi Betül Çiftpınar, sosyal medyada paylaşımda bulundu.

TFF 2.Lig’den buyana maçlarında Sadık’ı yalnız bırakmayan Betül Çiftpınar, eşinin transferi sonrası “Allah’ım şükürler olsun” paylaşımını yaparak, mutluluğunu dile getirdi.

Sadık Çiftpınar, Fenerbahçe’ye transferi sonrası teknik heyet ve arkadaşlarıyla vedalaşarak, takımın Antalya Belek’teki kampından ayrıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi-

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Sadık gibi özverili,çalışkan ve üstün bir kişilğe sahip oyuncu zor bulunur.Takımın beldireğiydi.inşallah fenerde de başarılı olur.kendisine sonsuz teşekkürler,yolun açık olsun sadık.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (5 yıl önce)
    Sadık ve Boutaip'in yolları açık olsun,iki isimede başarılar diliyorum.Evet bakarsak 2 isimede para vermeden almışın ve şimdi bu isimlerden türk lirası 18 milyonun üzerinde kar elde ediyorsun önemli başarıdır.Yerleri inşallah dolar özellikle fenerden alınan yiğithan kapalı kutu izledim biliyorum yetenekli bir oyuncu parlama olasılığı fazla.Santrofor bölgesine ise en az boutaip kadar iyi adam bulmak zor, boutaip çok yönlü oynuyordu rakibin her hücumunda savunma yapıyordu, bu yüzden böyle isimler bulmak kolay değil inşallah yerleri dolar her iki oyuncumuzunda ekonomik açıdan iyi işler yapan yönetimin transfer tercihlerinin de aynı başarıyı tekrarlaması dileği ile..
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (5 yıl önce)
    Çok büyük bir transfer küme düşecek takımdan iki futbolcu almışız aman nazar değmesin yalakalık dizboyu.
    0
    0
    Yanıtla
  • zülfikar (5 yıl önce)
    ARKADAŞLAR SEZON SONU SADIK SÖZLEŞMESİ BİTİYORDU YANİ İSTEDİĞİ KULÜBE GİDEBİLİRDİ .. SAĞOLSUN DEVRE ARASI TRANSFER OLMASI KULÜBE PARA KAZANDIRDI
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (5 yıl önce)
    Yönetim iyi iş çıkartıyor sadıkta geldiğinde bu oyuncumu diyordu bazıları kesinlikle yönetim başarısıdır bu transferler yiğitcan da 2 sene sonra tekrar büyük takımlara satılabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • dr cengiz (5 yıl önce)
    yiğithan güveli kronik sakat..fb de 6 kez sakatlandı kas ve bağ kopuğu var ameliyat oldu..kısaca fb malatya ya güzellik yapmış,zaten malatyaspor rehabilitasyon merkezine döndü..dia,ömer şişmanoğlu vs..
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparslan (5 yıl önce)
    Barış ve yiğithan işimize yarayacak oyuncular değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cos han (5 yıl önce)
    Sadık kaptan... bu şehir seni unutmaz.helal olsun.malatyalı puyol. Seni izlemek keyifli.yolun açık olsun...binlerce kez teşekkür...takıma kazandirdin....
    0
    0
    Yanıtla
  • nüvit topaloğlu (5 yıl önce)
    Transfer süper yönetiliyor. Allah nazardan esirgesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (5 yıl önce)
    fener den gelen 2 oyuncu eldeki oyunculardan iyi değil. fenerin bu halde olmalarının baş sebebi bu oyuncular. erol hoca yeni gelecek oyunculara sakın ola ilk 11 de yer verme. takım bi uyum sağlamış. sakın ola kimsenin sisemi bozmasına müsade etme. öle istanbuldan geldim bilmem ne ayakları çekmesin kimse. burası malatya. burada birlik beraberlik kardeşilik var. burada istanbul ayakları sökmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fenerbahçeli Malatyalılar (5 yıl önce)
    Fenerbahçeli Malatyalılar olarak bu transfere çok sevindik! roman neustadter’den kurtulacağız çok şükür. Malatya’nın kardeş takımı Fenerbahçedir, trabzon değil!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Malatyaspor çok iyi iş çıkarmıştır.Sadık 1.5 milyon euro ile B arış alıcı ve Yiğithan güveliyi de tek sezoluk kiralamıştır.Bu Takımımıza yapılan en iyi tekliftir.Her iki taraf için hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taraftar (5 yıl önce)
    Senin bjk için maça geleceğin belli oldu o maça da bizim tarafımıza gelme çünkü senin gibi bir taraftara Malatyasporun ihtiyacı yok aldığımız bu iki oyuncu Türkiyenin en kıymetli iki genç oyuncularındandır senin alt yapıdan getirmek istediğin oyuncun kim ki çıkartıp süper ligde oynatasın boş boş yazmışsın gelme maça falan sen git kahveye bjk maçlarını izle
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (5 yıl önce)
    Yolun açık olsun kaptan birgün tekrar görüşmek dileğiyle..☺
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (5 yıl önce)
    Bu iki oyuncu alınacagina alt yapi dan alinirdı ikiside kalitesiz oyuncular herkes 4 gözle transfer bekliyo bizimkiler ne yapiyo yaziklar olsun ikinci yarı bjk maçı hariç maça gitmiyecegiz
    0
    0
    Yanıtla
  • İnsaf! (5 yıl önce)Dayı isimli kullanıcı yorumuna
    Transferi eleştirebilirsin bence yanlış düşünüyorsun ama saygı duyarım senin yorumundur Maça gitmemeye nasıl bağladın konuyu nasıl bir taraftarlık bu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı,bu yönetimi en çok eleştirenlerden biriyimdir ben ama bir de gerçek var boutaip 32 yaşında ve anca bu paraya satardın,Bir sezon daha kalsa elinde kalırdı buna inan.Sadık sezon sonu sözleşmesi bitiyor yeni bir maliyete gerek yok sonuçta stoper oynuyor bu adam yeri bir şekilde dolar biraz da ekonomik açıdan bakmak gerekir.Tabi takıma takviyeler gelecektir buna inanıyorum.Bazen maddiyat ağır basıyor, az değil 2 oyuncunun kulübe kazandırdığı 18 milyon tl'nin üzerinde bir rakam yani küçümsenemez.!
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (5 yıl önce)
    Takimin en yürekli adam gibi adami yolun acik olsun emeklerinden dolayi tesekkurler insallah daha da basarili olursun
    0
    0
    Yanıtla
  • İrfan44 (5 yıl önce)
    1,5 M Euro +2 futbolcu bence iyi bir satış
    0
    0
    Yanıtla
  • .Barış 6 ay kiralık,yiğithan ise bonservisi ile birlikte malatyaspora dahil oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Eger öyle bir yanlis yaparsalar, cok zarar ederler. Oyuncu takasi olmasin. Para ok.
    0
    0
    Yanıtla