SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadık'tan 'Kırmızı Kart' Mesajı..

0
Güncellendi - 2018-12-17 17:09:08
Sadık'tan 'Kırmızı Kart' Mesajı..
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Pazar günü Antalyaspor'la Yeni Malatya Stadı'nda oynadığı karşılaşmada, hakem Mete Kalkavan'ın 'anlaşılmaz' kararıyla kırmızı kartla oyun dışı bırakılan Sadık Çiftpınar, sosyal medya hesabından bununla ilgili görüşlerini paylaştı ve pozisyonun tekrar izlenip sağlıklı bir karar verileceğine inandığını bildirdi.

Ev sahibi ekibin, Boutaib'in 16. ve 34. dakikalarda kaydettiği gollerle 2-0 kazandığı karşılaşmanın 66. dakikasında, sahanın en başarılı isimlerinden olan EYMS'li Eren, bir pozisyonda Antalyalı Celutska'nın sert ve centilmenlik dışı hareketlerine maruz kaldı.

Antalyalı oyuncunun yerde yatan Eren'e yönelik hareketleri sahayı bir anda karıştırırken, hakem Mete Kalkavan VAR'a gitti ve yaptığı incelemenin ardından, gerginlik sırasında araya giren Sadık Çiftpınar'a ve daha sonra olaya dahil olan Antalyalı Diego'ya kırmızı kart göstererek, oyundan ihraç etti. Olayları başlatan, Antalyalı Celutska ise 'sarı' kartla paçayı kurtardı ve oyunda kaldı.

Hakemin Sadık Çiftpınar'a gösterdiği kırmızı kartın nedeni anlaşılamazken, başarılı futbolcu daha sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Sadık, 'Kamuoyuna saygılarımla..' diye başladığı açıklamasında, "Yayıncı kuruluşun bile göremeyip, görüntüsünü veremediği bir pozisyondan dolayı takım arkadaşlarımı son 25 dakika yalnız bırakmış oldum. Tüm takım arkadaşlarımdan, teknik heyetimiz ve taraftarlarımdan özür dilerim. Umarım pozisyon tekrardan daha sağlıklı bir şekilde izlenip nihayi karar verilir, teşekkürler.."dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • vahap (5 yıl önce)
    Maç'ta hakem varmıydı ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulvahap gulezgin (5 yıl önce)
    önündeki faulü göremeyen yan hakem olayların baş aktörüdür. dikkat etti iseniz eren'in elindeki topa vurarak elinden almak isteyen bir yan hakem vardı. Sadık'a gelince; olay yerine o kadar hızlı geldi ki diego yada başkası ile korner noktasına doğru göğüs göğüse gittiler. kartları tartışmak yerine başarılı bir takımın böyle ayak oyunlarına gelmemesi lazım. bunlar başarı devam ettikçe çok çıkacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (5 yıl önce)
    adam adam SADIK REİS tamamrn yanındayız Malatya seninle gurur duyuyor
    0
    0
    Yanıtla