SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Saf Dışı Bırakıldık" Tepkisi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi ekiplerinden Arapgir Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Hak edilmiş bir Play-off olmasına rağmen bu durum göz ardı edilerek, geçmişe dönük puan durumları baz alınıp, kulübümüz Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselme kurasına bile tabi edilmeden saf dışı bırakıldık” denildi.

Arapgir Spor Kulübü, 2019-2020 sezonunda pandemi dolayısıyla Play-off maçlarının iptal edilerek, Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ne yükselen iki takımın puan durumu ve kura çekimi ile belirlenmesine tepki gösterdi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Ülkemizde yer alan amatör liglerin bazılarında durumların farklılık gösterdiği kamuoyu tarafından bilinmektedir. Bazı illerimizdeki amatör lig takımları, siyasi güçlerini kullanarak Bölgesel Amatör Ligi’ne yükseltilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Arapgir temsilcisi, alınan kararın haksız olduğunu savunarak, şu açıklamada bulundu:

“Play-off’a kalmayan takımlar şampiyon yapılmıştır. İkinci olan takımlar dahi şampiyon yapılıp, bir üst lige çıkarılmıştır. Kulübümüze iletilen açıklamada, il bazındaki amatör takım sayısı 100’ün üzerinde olan illere uygulanan bir sistem olduğuydu. Lakin Trabzon ilindeki amatör takım sayısı 46’dır. Arapgir Spor Kulübü olarak sonun kadar bu haksızlığın takipçisi olduk. 6 ay saha içerisinde, 6 ay saha dışına olmak üzere Arapgir Spor Kulübü’müzün haklı mücadelesi, TFF Tahkim Kurulu’nun kararı ile belli olacak. Karar artık Tahkim Kurulu’nundur. Hak ettiğimiz başarıların karşılığının alınması için Arapgir adının geçtiği her yerde haksızlığa susmayacağımızı bir kez daha ifade etmek isteriz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TRABZONLU (3 yıl önce)
    sevgili arapgirspor Trabzon la ilgili vermiş olduğunuz trabzonda 46 kulüp var söylemiz tamamen yanlıştır şuan da TRABZONDA 111 futbol kulübü faaal olarak amatör liglere katılmaktadır bu yanlışın düzeltilmesini istihram ederim
    0
    0
    Yanıtla