SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sağanak Yağış Ulaşımı Alt Üst Etti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış yaşamı olumsuz etkiledi. Çevre Yolu ve şehir içi yollarda yağmur suları adeta dere ve gölcüklere yol açarken, trafik de uzun süre aksadı.

Akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış, giderek etkisini artırmak suretiyle yaklaşık yarım saat sürdü. Yağmur şehir içi cadde ve sokakları adeta dere yatağına çevirirken, Malatya şehir içi trafiğinin de yükünü taşıyan Çevre Yolu'nda özellikle alt geçitlerde sorun yaşandı, trafik bir süre durdu. Araçlar doğu ve batı yönünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Yakınca alt geçidinde de 4 araç mahsur kaldı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu araçlar kurtarılabildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • malatya 444 (2 yıl önce)
    Malatya sen daha iyisine layıksın hadi 1 dönem daha bu başkanı diyoruz. yağmur yağar başkan ortada yok kar yağar hazırlıksız yakalanırız.umutla seçilen başkanin hayal dünyasını yaşıyoruz, esenlik in fiyatları ortada otobüs saatleri akşam oldumu bazı yerlere 90 dakika da bir hadi malatya 1 dönem daha büyük baskan diyoruz..şaka şaka artık buna benden rey çıkmaz..
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    2 yıl aranın ardından bayaramda malatyaya geldim.. sonuç mu..? dönüş yoluna çıkmadan arabayı rot balansa sokmak zorunda kaldım.. Ben malatyayı hiç bu kadar kötü görmemiştim.. trafik berbat yollar köstebek yuvası.. belediye bu işlerle ilgilenmeyecekse neden var anlamak mümkün değil... Malatyanın makus kaderi gelen gideni aratıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (2 yıl önce)
    Hizmetin verilen görevin yapılan işin partisi olmaz Bir idareci göreve gelene kadar parti ile bağlantılı olabilir ama göreve gelir gelmez Eşit, adaletli vicdanlı olmalı Şehirimizde yapılan alt geçitler Viyadük ve yolu daraltan trambüs saçmalığını hak etmiyor Malatya Yılan hikayesine dönen kuzey ve güney çevre yolları, hızlı tren malatyanın kendi kaynakları çar çur edilmese idi kendi imkanlarımız ile Malatya örnek şehir olurdu Cumhuriyet kurulduğu günden rahmetli hamido ya gelene kadar gelmiş geçmiş tüm bld başkanları sadece bu ünvanı taşımış onlar başkanlık makamı havası atmış adları da şehrin ileri gelenleri olmuş Her yerde Avrupa diye ahkam kesen medeni ilerici hizmet ehliyiz diyen chp zihniyeti 1920 den 1977 ye kadar Malatyada tek söz sahibi olan makamlar ellerinde iken Avrupanın 50 yıllık 100 yıllık belediyecilik anlayışını neden getirmemişler Tarihini geçmişini bilmeyen bu gün nerede olduğunu bilmez bilemez O zaman bu temeller atılsaydı Şimdi selahattin başkanı sonuna kadar eleştireydi Son yıllarda ise özellikle A. Münir Erkal, M. Yaşar çerçi ve selahattin Gürkan gayreti yaptıkları göz ardı edilmemeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman1453 (2 yıl önce)
    Yaw Arkadaşlar yanlışınız var Bu yağmur sivasa yağmış olurmu öyle şey Malatya’nın Alt yapısı çok sağlam hatta Selo Başkanımız Yüzyılın yatırımlarını Cumhuriyet Tarihinde Görülmemiş yolları yaparken Asvaltın içine döktüğü karışımla (gece rüyasına girmiş karışımın tarifi)yağmur sularını direk aşağı çekiyor lütfen TEESSÜF ederim O görüntüler MALATYA DEĞİL Günahını Almayalım Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Başkanı olan Şehri Neydi unuttum
    0
    0
    Yanıtla
  • Millet (2 yıl önce)
    ALT YAPI YETERSİZLİĞİ YILLARDIR MALATYA'NIN SORUNU. Ne zaman şiddetli yağışlar olsa bu manzarayla karşılaşıyoruz. YETMEZ Mİ! Yolları defalarca bozuk kırıp yapacağınıza bir ALT YAPIDA onarıma, tadilata, yetersizse gerekli çalışmaları yapsanız bu gibi su baskınlarıyla problemimiz olmayacak. Ama her seferinde aynı sorunlar problemler. Yazıktır günahtır. Birazda gerçek anlam da şehrimizle ilgilenin. Ciddi eksikleri giderin. Var olan yolu bozup bozup yapmanın ne anlamı var? Bir şehirde en önemli olan bölge ALT YAPIDIR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ah le Malatya Vah le Malatya (2 yıl önce)
    Cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en büyük yogun yagmuru yağdı daha başkanımız ne yapsın kendisi Cumhuriyet tarihinin en büyük en görkemli en prestijli yatırımlarını yaparken elbette yağacak olan yağmur da onun şanına yakışır şekilde olmalıydı ve Başkanımızın en meşhur sözü ile sözlerimi bitirmek istiyorum HERŞEY HERŞEYE BAĞLIDIR HERŞEYDEN ANLAMAYAN HİÇ BİRŞEYDEN ANLAMAZ umarım başkanın demek istediğini anlamışızdır çünkü kendisi açıkca ifade ediyor vecizeli sözlerinde anlatılmak istenen açık ve net anlayana tabi
    0
    0
    Yanıtla
  • ??
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz yıllardır betona dönen şehirde yağmur sularının yer altına gideceği ne toprak kaldı ne de betonlaşan yerlerde drenaj sistemi. tebrikler 1989'dan bu güne Malatya'yı sömüren düzen sahiplerine!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Çevreyolunda lamba yanmaz mazgal çalışmaz 9 ay, allaha emanet olun
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (2 yıl önce)
    birde şu elektrik sorunu çözülmeli. Rüzgar püf desin yere 1 bardak yağmur düşsün Topsöğüt' te hemen elektrik kesiliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (2 yıl önce)
    Editör mesajlarımız yayinlanmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal ÖZTÜRK (2 yıl önce)
    Büyükşehir çalışıyor, Başkanım sizi kıskanıyorlar!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • ?
    0
    0
    Yanıtla
  • ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Cehape demek sel demek zarar ziyan demek ? ama belediye akp olduğu için yüce yaradanın nimeti deniliveriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (2 yıl önce)
    aklı başında yöneticilerimiz olsa bu yıl yaşananlardan ders alarak şehri gelecekteki daha büyük afetlerden korumak için gerekli tedbirleri alırlar. ama nerdeee.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun BİNGÖL (2 yıl önce)
    İstanbul B.Belediyesi alt geçitlere çok güzel su çekim pompaları yapılmış İski güzel çalışıyor, Malatya dada onlar gibi güzel hizmetler görmek istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat akkul (2 yıl önce)
    Büyükşehir Belediyesi Yol asfalt Dairesi ana arterdeki yolları tek taraflı ya da balık sırtı eğim yapamamasın dan kaynaklı yağmur suları yollarda trafiği felce uğratmıştır. Bu şehir bunları hak etmiyor Halbuki o kadar zor bir şey değil asfalt makinasına komutla eğim verdirmek bilgisiz ve Ehil olmayan insanların yaptığı asfalt ancak bu kadar olur.yol eğimli olsa su cazibesiyle akarak ortada birikmez. Ayrıca yağmur suyu mazgallarınında temizlenmesi gerekir.artık yağış mevsimine girdik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Suphi (2 yıl önce)
    Bizim belediye olarak yapacağız bişey yok kardeşim..uzatmayın artık.. yağmur yağmaması için dua edeceğiz artik
    0
    0
    Yanıtla
  • Haluk (2 yıl önce)
    Drenaj kanallarının kapalı ve uzun zamandır bakımının yapılmadığından olabilirmi acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Cumhuriyet tarihinin en çok hizmet eden başkanı Salahattin Gürkan nerede acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya'lı (2 yıl önce)
    Büyük bir farkla seçilen belediyemiz keşke her gün yeni bir yolun asfaltını kaldırıp yeniden yapmak ya da kaldırım taşlarıyla oynamak yerine biraz da altyapı için çalışmalar gerçekleştirse. Bir düzine insan toplayarak çalışıyoruz imajıyla resim çektirince iş bitmiyor maalesef.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim asfaltın helini görüyordun çukurdan geçilmiyordu iyi yaptı asfaltı yenilemekle
    0
    0
    Yanıtla