SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sağlam 2 Futbolcuyu İstiyor

0
Güncellendi - 2017-07-26 00:52:06
Sağlam 2 Futbolcuyu İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de ilk sezonunu geçirecek olan Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmalarına yoğun mesai harcanıyor. Topuk Yaylası kampında kulüp başkanı Adil Gevrek ile bir araya gelen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın Bursaspor’un formasını giyen Tomas Necid ve Deniz Yılmaz’ı istediği öğrenildi.

Ligin başlamasına kısa bir süre kala ikinci etap kamp çalışmalarını Düzce Topuk Yaylası’nda sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları kapsamında yoğun bir mesai harcanıyor. Santrafor, sol bek ve stoper için arayış içerisinde olan sarı siyahlılar, ileri uç için Bursaspor’un golcüleri Deniz Yılmaz ve Tomas Necid’i transfer etmek istiyor.

İlk olarak Deniz Yılmaz transfer için harekete geçen Malatya ekibinin, Tomas Necid’i de kadrosuna katmak istediği ve Bursaspor yönetimi ile masaya oturulduğu belirtildi. Yeşil beyazlı takımda kadro dışı bırakıldıktan sonra takımın yeni hocası Le Guen tarafından affedilen Deniz Yılmaz, geçtiğimiz sezon Süper Lig’de forma giydiği 19 karşılaşmada 4 kez gol atma başarısını gösterdi.

Bursaspor’un diğer forveti Tomas Necid ise geçtiğimiz sezon Legia Warszawa’da kiralık olarak forma giymiş ve 20 karşılaşmada 3 gol atmıştı.

Sarı siyahlılar, Deniz Yılmaz ve Çek futbolcu Tomas Necid’in transfer için çalışmalarını sürdürürken, yurt dışından da arayışların devam ettiği öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Sedat (6 yıl önce)
    Şu sarı siyahlı takım demeyi bırak artık Malatya haber sizde görüyorsunuz ki imza atan tüm futbolcular bile sarı kırmızı giyiyor ben 32 yaşındayım 10 yaşımdan beri içerdeki deplasmanda ki tüm maçlara gidiyorum giymeye çalışıyorum biz gözünüzü sarı kırmızı ile açtık isterseniz de istemesenizde bu böyle devam edecek yok kulübün resmi rengi sarı siyah üçüncü rengi kırmızı desenizde bu takım kurulurken de Malatyaspordan 6-7 futbolcuyu alarak birleşmiş bir takım dır aslında bu arada sakın ola beni sarı kırmızı yı istiyorum diye gs li sanmasnlar zaten sarı siyahı isteyenlerin de çoğu fb li ama biz gerçek MALATYASPOR luyuz İstanbul takımlarıyla da işimiz olmaz takip ettiğimiz tek site sogutmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (6 yıl önce)Sedat isimli kullanıcı yorumuna
    Unutun artık sarı kırmızıyı. Renkler yavaş yavaş sarı lacivete dönecek!
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (6 yıl önce)
    90 milyon tl bütçe var adam akılı kadro kurarsın başkanla bu ne iş yaptığı belli olmayan ravcıdan olmaz tamam başkan iyi niyetli ama niyetle olmuyor bu iş lig başlayacak aldığı futbolculara bak bu şehir size muhtaç degil yapamıyorsanız bırakın gidin
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (6 yıl önce)
    ADİL BAŞKAN SALLA BU ERTUĞRUL HOCAYI. TRANSFERİ YAP. TOPU HOCA OYNAMIYOR. HOCANIN TOPÇU İSTEMESİ HİKAYE. HOCA GİDER KALAN OYUNCULARDIR. OYUNCULARI SEÇ BAŞKAN.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    Hocanin istegi olsun korkma ligde kalirsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (6 yıl önce)
    Necid kim
    0
    0
    Yanıtla
  • Antielazığ (6 yıl önce)
    Resmen malatyayla dalga geçiyorsunuz ligde etoo ben arfa pepe belhanda quaresma talisca daha neler neler var bunların karşısına yok deniz yok Necid bunlar futbolcumu gerçekten ikisini toplasan 70 maçta 6 gol atmslar bir sezonda adam akıllı 15-20 gol atacak gerçek forvet alın artık herseyden vazgectik bari ligde kalalm
    0
    0
    Yanıtla
  • para ver alalım.herkes biliyor söylediğin futbolcuları almayı.işkembeden atmak kolay.
    0
    0
    Yanıtla
  • Antielazığ (6 yıl önce)ali isimli kullanıcı yorumuna
    Yazdığım fulbolcuların örnek olduğunu görüyorsunuz bunlar zaten farklı takımların futbolcuları benim belirtmek istediğim bu tür futbolculara kafa tutabilecek futbolcular. Örneğin şu anda boşta olan webo malatya ya ertuğrul sağlam ile çalışmak için gelirim diye açıklama yaptı yası 35 ama iddia ediyorum malatya da en az 15 gol atar bize böyle iyi ucuz ve ligi tanıyan oyuncu lazım bir yıl oynasın ligde kalalım önümüzdeki sene kadro oturunca ertuğrul hoca ne yapması gerektiğini zaten bilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neymar,messi bizde olsa ne iyi olurdu değilmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Antielazığ (6 yıl önce)Mahmut isimli kullanıcı yorumuna
    Arkadaş ilk yarı bitmeden iyi oyuncu almazsanız böyle olur diye başkana tepki göstereceksiniz bizde burda göreceğiz ben ne messi ne neymar demişim weboyuda takıma layık görmüyorsanz bu takımı tutmayı bırakın artık!
    0
    0
    Yanıtla