SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Saha Malatyaspor İçin de Dezavantaj"

0
Güncellendi - 2021-02-08 21:48:10
A- A+ PAYLAŞ

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kötü bir zeminde maç oynadıklarını ifade ederek, “Her şeyin ötesinde hemen hemen futbolun kalitesinden atılan gol ve alınan 3 puan, tırmanmaya devam ediyoruz” dedi.

Ağaoğlu, Yeni Malatyaspor maçı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, “Galibiyet ve 3 puan her zaman iyidir. Yalnız bu sahada futbol oynamak bir mucize. Ben sadece kendi takımım adına konuşmuyorum Malatyaspor’da burada top oynuyor. Malatyaspor için de dezavantaj, kendi sahalarının avantajını gerektiği gibi kullandığını sanmıyorum. Zemin çok kötüydü. Her şeyin ötesinde hemen hemen futbolun kalitesinden atılan gol ve alınan 3 puan, tırmanmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı ile birlikte takımının çıkışı geçtiğini kaydeden Ağaoğlu, “Abdullah Hoca ile beraber takımın değişen görüntüsü ciddi şekilde artan performansı yükselen grafiği var. Elimizdeki mevcut oyuncu kadrosu ile Abdullah Avcı’dan öncesi, Abdullah Avcı’dan sonrası olarak değerlendirmek doğru ve sağlıklı bir bakış açısı olur. Tabii bunun ötesinde devre arasında yaptığımız 3 transferden ikisi çok önemli katkı veriyor. Yunus da eminim ki kısa sürede o fiziki gücü yakalayacak, takıma çok şeyler katacağına inanıyorum. Teknik Direktör Abdullah Avcı, her zaman şunu diyor, Maç seçmiyoruz. Maç maç ilerliyoruz, bir sonraki maça bakacağız. Sezon bittiği zaman nerde olduğumuzu hep birlikte göreceğiz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • isimsiz (3 yıl önce)
    Herkes sahayı diline dolandırmış. Maç çok kaliteliydi. Malatyasporumuzda güzel oynadı ama ISSAM'ın 2 hatası yüzünden gol yedik ve iki haftadır hatalı. Birde herkes pas iststistiklerine baksınlar kötü denilen zeminde Galatasaray Fenerbahçe derbisinden daha çok pas yapılmış. Pas başarısıda Galatasaray Fenerbahçe maçoıyla neredeyse aynı o zaman iki zeminde kötü...
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    Sahamız rezil durumda. Trabzon başkanı bile bize acıdı, bu sahada Malatya’nın kazanması çok zor dedi. Şehre yapılan yatırımlar 3-5 yıla kalmaz dökülüyor, yazık. Maçı okuyamayıp zamanında oyuncu değiştiremeyen Hamza istifa, Okan Buruk gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)Battalgazi44 isimli kullanıcı yorumuna
    Hiç bir Galatasaraylı gelmesin Galatasaraya yenilmekten bıktık
    0
    0
    Yanıtla
  • ATEŞ 44 (3 yıl önce)
    İnşallah ömrü hayatınızda şampiyonluk göremezsiniz. Kibiriniz sizin basinizi yer. Trabzonspor; bu başkanın yuzunden Anadolu kluplerinden gördüğü tüm sempatisini yitirmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZTÜRK (3 yıl önce)ATEŞ 44 isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • yanılıyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen 30 yıllık ts taraftarlığımı bitirdi bunlar yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyadan (3 yıl önce)ATEŞ 44 isimli kullanıcı yorumuna
    inşaallah diye katılıyorum, ist takımları bunları, bunlarda Anadolu takımlarını eziyor,
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (3 yıl önce)malatyadan isimli kullanıcı yorumuna
    Tek gerçek var Malatyasporumuz o iyi olsun diğerleri umrumda bile degil0l
    0
    0
    Yanıtla