SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sahada İyi Bir Mücadele Vardı"

0
Güncellendi - 2020-10-17 19:29:29
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 1-1 berabere kaldıkları Konyaspor maçında 1 puanla yetinmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Süper Lig’in 5. haftasında Konyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, iyi bir takıma karşı oynadıklarını kaydetti. Çok kontrollü ve ne yaptığını bilen bir Konyaspor'a karşı oynadıklarını belirten Hamzaoğlu, "Konyaspor maça bizden daha üstün bir şekilde başladı. İlk yarıda tabi bizim de bir kaç tane net pozisyonumuz vardı. Golü bulabilirdik. Fakat olmadı. İkinci yarıda golü bulduk ancak skoru korumaya çalışırken korner atışından dalgınlık sonucu maç 1-1 sonuçlandı.

Bugün belki iki takım da çok iyi oynamadı. Ama sahada iyi bir mücadele vardı. Kazanmayı isteyen iki takım vardı. 1'er puanla yetinmek zorunda kaldık. Konyaspor'u tebrik ediyorum. Oyuncularımı da gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Şimdi sonraki haftalara bakacağız ve hazırlıklarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Konya, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Fatih Yavuz (3 yıl önce)
    hoca hadi zekinin adelesi atti zorlandi cikti acquah i niye aldin kenara? yani burasi malatya 1 puan da yeter anadolu takimi nasil olsa. trabzon da anadolu takimi. ya iste piyasada hoca yok hoca hoca olsa boyle olmaz. erol bulutu cok arar bu takim. abdullah avciyi getirin diyecem de adam senelik 12 milyon dan asagi gelmez. belki 8-9 milyona ikan ederse baskan belki gelir. ama vizyon yok vizyon olmasi lazim takimda. trabzon maci 4-3-3 ile basladik cop takima yenildik, bu hafta da konyayi elimizden kacirdik hocanin hatali degisiklikleri yuzunden. cikar berk ile tetteh i 4-6 oyna. cekil defansa. erkan i oynatmak hangi akil onu anlamis degilim. bir suru alternatif var takimda. niye bu adamlar oynuyor hep. ziqui yedek. cek kenara zekiyi al ortaya ziquiyi. hoca yanlis hamleler yapiyorsun. bu takim kaliteli bi takim. kendine gel burasi malatya.
    0
    0
    Yanıtla
  • SAMET (3 yıl önce)
    ERKAN takimin iyilerinden biriydi. Attigimiz golde katkısı büyüktü. Yediğimiz golden önce topu kaptıran konuşulmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Hocam anlayın artık erkan kaş kendisi iyi niyeti ile mücadele ediyor ama bu ligin oyuncusu değil.Yıllardır hatalı oynuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hiç de öyle değil.Şartlanmışsınız şu iyi değil şu kötü .Evet Erkan geçen sezon özellikle UEFA ilk maçında çok çok kötü oynadı.Daha sonra toparladı.Siz hala ordasınız.Bu tür yorumlar takıma zarar veriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Yediğimiz golde chabek in hareketi çok komikti.Ne olur şu adamı yedek kulübesine bile sokmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (3 yıl önce)
    Hocam, öne geçtikten sonra bir takım nasıl oynamalı ? Bilmiyor isen öğren. Biliyor isen futbolcularına öğret. Bu kafa ile gider isen; Bundan sonra her öne geçtiğin maçta gol yiyeceksin bunu bil.
    0
    0
    Yanıtla
  • emin (3 yıl önce)
    Hocam değişikliklerin cok saçma. Bir sıfır ödesin. Al Mustafa yı beke. Yada hadebeyı. Takmışsın şabake. Şabek nedır Allah aşkına. Amatör.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Apo (3 yıl önce)emin isimli kullanıcı yorumuna
    Tamam
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Erkan Kaşın pozisyon hatasından golü yedik fakat acaba Samuel Edokun king boksunu görmeyen gözlere ne demeli.Alper Potuk'un gördüğü kırmızı kartı Edok iki kere görmeliydi.Bir çift sözümde sayın İsmail Kartala nezaketen de olsa rakibi aldığı puandan ötürü kutlamak gerekmezmiydi.Siz ki futbol kültürünü Fenerbahçe gibi Türk futbolunun asırlık çınarından almış birisiniz hakeme sığınmak gibi bir davranışı size yakıştıramadım.Kaldı ki Hz.Mevlananın diyarında bulunuyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (3 yıl önce)
    Hocam, dalgınlık değil. Erkan'ın hatasından gölü yedik. Arkada adamı boş bıraktı o da kafayla pas yaptı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan kademesindeydi.Skubiç’i tutması gereken sol kanatta oynayan Cueva veya Berk olabilir.
    0
    0
    Yanıtla