SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sahaya Çıkıp Tertemiz Futbolumuzu Oynadık"

0
Güncellendi - 2021-05-15 23:50:16
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Galatasaray maçı öncesi kendi takımları hakkında farklı ithamlarda bulunulduğunu aktararak, "Kalkıp da 'maç satıldı', 'kaç para aldın' diyenler. Hele hele maçta protokole girenler. Bir protokolün içine girip de bunu gözümüze bakarak söyleyen insanların da protokollerde işi olmaması gerekiyor. Böyle şeyleri konuşması hoş değil. Biz sahaya çıktık tertemiz futbolumuzu oynadık" dedi.

Süper Lig’in son haftasında Yeni Malatyaspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Galatasaray’a 3-1 mağlup oldu. Müsabakanın ardından Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş’ı kutlayan Başkan Gevrek, "Bugün sezonun son maçını oynadık. Öncelikle sezonda düşen takımlara geçmiş olsun diyorum. Şampiyon olan Beşiktaş’ı da kutluyorum. Maçı değerlendirecek olursak ilk yarı çok iyiydik. İyi bir futbol oynadık. İkinci yarı aynı şeyi söyleyemem ama sonuçta futbolcularımız mücadelesini verdi. 3-1 yenildik. Gönül isterdi ki en azından 1 puanla ayrılalım ama olmadı" şeklinde konuştu.

"Gözümüze bakarak ‘maç satıldı’ diyenlerin protokollerde işi olmaması gerekiyor"

Başkan Gevrek, müsabaka öncesi kendilerine farklı ithamlarda bulunulduğunu vurgulayarak, şu ifadelere yer verdi:

"Ligin son maçını oynadık ama şunu söyleyeyim yaklaşık 10 günden beri çok farklı şeyler konuşuluyor. Futbolsevereler olarak bizi üzen gerek sosyal medyada gerekse başka mecralarda ekranlara çıkıp da çok farklı şeyler konuşanlar futbol içinde olan insanlar, 'bugün Malatyaspor 5 yer, 6 yer, şu oldu, bu oldu' dediler. Ben şunu söylüyorum; futbol oynuyorsun, yensen bir türlü, yenilsen bir türlü. Acayip bir durum. Türk futbolunun şeffaf olması lazım. Tüm maçlara nasıl çıkıyorsak bugün de kazanmak için çıktık. İlk yarı iyiydik. İkinci yarı belki iyi bir futbol oynayamadık ama sonuç olarak futboldur yenilebilirsin. Ben şunu söylemek istiyorum, farklı konuşanlar için kötü, işi kendinden bilir. Kalkıp da maç satıldı kaç para aldın diyenler. Hele hele maçta protokole girenler. Bir protokolün içine girip de bunu gözümüze bakarak söyleyen insanların da protokollerde işi olmaması gerekiyor. Böyle şeyleri konuşması hoş değil. Biz sahaya çıktık tertemiz de futbolumuzu oynadık. Türk futbolunun her anlamıyla şeffaf olması lazım. Bugüne kadar şampiyonluklar böyle mi gelmiş. Bu konuşmalar farklı şeyler. Bugün 3 takımın şampiyonluk yarışı vardı. 3’üne de çok büyük saygı duyuyoruz ama bizlere de saygı duyulması gerekiyor. Oynadığımız futbol ve yaptığımız işlere saygı duyulması gerekiyor. Kim şampiyon olursa olsun işimize baktık, işimizi yaptık. Olması gereken buydu. Bugüne kadar konuşulan şeylerden sonra herkes neyin ne olduğunu gördü."

İstanbul, iha

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Hasan (2 yıl önce)
    Adil gevrek sen şeffaf ol da
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    İlk kez doğru konuştun başkan.Tebrik ediyorum.Sen ne zaman gideceksin.Onu söyle.Bu işi yapamıyorsun,iki sene oldu.Çekirge bir sıçradı,iki sıçradı..Üçüncüyü çok iyi biliyorsun başkan. Milleti kanser ettin.Zerre kadar güven vermiyorsun.Söylediklerine kimse inanmıyor?İnananlarıda hep mahçup ettin başkan bu şekilde istesende sürdüremezsin başkan?
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    başkanın konuşmaları nedense artık hiç inandırıcı gelmiyor.kendisinden epeyce soğuduk, ondanmı acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent.malatya (2 yıl önce)
    Başkanı, Teknik yönetimi futbolcuları yürekten kutluyorum. Zor bir sezondu yönetim olarak bu sezondan ders çıkararak İrfan Buzun vereceği rapor doğrultusunda gelecek senenin planını yapmak lazım. Adem Büyük ve kaleci Ertaç mutlaka kalmalı eksik yerlere transferler yapılmalı Malatyaya hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Sayin baskan agzi olan konusur onemli olan Y malatya spor gelecek sezona bakmak gerek kim ne dersdesin 7 yildan beri takimi Bu durum getirdiniz sizleri yonetimi maddi Yonden yardim emegi gecen oyunculara tesekkurler
    0
    0
    Yanıtla
  • ruşen uçar (2 yıl önce)
    Yıllarca konuşulan şahin arabaları konusunu kapatarak şerefli bir duruş sergileyen takımim ile iftehar ettim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özer (2 yıl önce)
    Malatyaspor da Göztepe de onuru ile oynadı ve şampiyon olacak takım masada değil de sahada belli oldu. Yakışan da bu idi Tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (2 yıl önce)
    şuna kadar yaptığın en doğru iş
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Gerçekten bu ligde tutunmak devamlı olmak çok zor futbol sadece sahada oynanmıyor bazen olanlara akıl sır ermiyor örneğin bu sene s.gucunun son 7 maçta iki puan almasıni, Erzurum'un evinde Kasımpaşa veya basaksehirden biri ile berabere kalsa ligde kalacağına rağmen iki macida kaybetmesine,ben kesin düşer bu takım derken Kayseri'nin ince hesaplarla ligde kalmasını anlamış değilim.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    kayseri macında kulübede iki kişi tartışdı diye 500 tl ceza yedik bu maçda gs ın cazası olacakmı merak ediyorum .rezalat
    0
    0
    Yanıtla
  • Burhan (2 yıl önce)
    Her zaman dedim Türkiye eski Türkiye degil.. Malatya spor eski Malatya spor değil... Malatya onuru ve şerefi ile oynadı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Nejat (2 yıl önce)
    Malatya spor maçın hakkını verdi kaplanların ayaklarına sağlık size protokol de o lafları söyleyenler gerilerine baksınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Bizim tribünlerde böyle şeyler olsa PFDK bize hemen cezayı giydirirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZTÜRK (2 yıl önce)KERNEKLİALİ isimli kullanıcı yorumuna
    Satılmış Malatya nefret söylemi bakalım cezasız kalacak mı kalmayacak mı? Göreceğiz. İşte onun için güçsüz Adil Gevrek yönetimi artık bırakmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla