SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Saldırgan Sözleri Kınıyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

MGTC yönetimi, Evkur Yeni Malatyaspor’un Medya ve İletişim Direktörü Ali Karadeniz’in kulübün Web TV’sinde yaptığı açıklamasından dolayı kınama mesajı yayınlandı.

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti'nin mesajında “Yeni Malatyaspor’un resmi yayın organı olan ve 28 Aralık tarihinde Web TV üzerinden canlı olarak ekranlara gelen programda kulübün Sosyal Medya Ve İletişim Direktörü Ali Karadeniz, Malatya yerel medyası için “Yerel basının bir an önce ayağını denk alıp haddini bilmesi lazım” ifadelerini kullanmıştır. Malatya yerel medyası Yeni Malatyaspor’un oluşumundan, yaşadığı 2 şampiyonluğa kadar en büyük desteği vermiş bundan sonra da vermeye de devam edecektir. Bu maksadını aşan ifadeler; biz yerel gazetecileri bir hayli üzmüştür. Yeni Malatyaspor yönetimini; bilgileri dışında geliştiğini düşündüğümüz bu ‘tehditkâr ve hadsiz tutum’ karşısında göreve davet ediyor, Malatya yerel basını olarak bu saldırganca sarf edilen sözleri kınıyoruz. Yeni Malatyaspor’un Malatya’mızı Süper Lig’de başarılı bir şekilde gururlandırarak temsil ettiği şu günlerde, yerel medya ile kulüp arasında suni bir kaos ortamı çıkaracak bu anlayışa karşı; bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sağ duyulu haber ve değerlendirmelerde bulunmaya devam edeceğimizi belirtiyor, bu çirkin ve kaba sözleri sarf edenlerin şehirdeki birliktelik ruhuna, kulübe ve yönetim kuruluna zarar verdiği ifade ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Malatya yerel medyasının Yeni Malatyaspor'a destek verdiğini ben neden hiç göremiyorum. Galatasaray'ı 2-0 yener beğenmezler. Takım Süper Ligde başarılı olur eleştiriler. Oyuncuları, hocaları kötülerler. Yeni Malatyaspor küme düşüyor diye yaygara yaparlar. Eeee destek nerede?
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Malatyadaki bazı haberci elemanlar kendilerini takımın medya grubuna atamadığı için çamur atıyor sizin habercilik anlayışınız bi kenarda kalsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • trabzondan (5 yıl önce)
    Takım kurşunlanırken neden açıklama yapmadınız...
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    sayın ali karadeniz bey doğru söylemiş! yarası olan gocunur!!!
    0
    0
    Yanıtla